Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

Szűrő akváriumokba FLUVAL FX6, 1500L

ingyenes házhozszállítás

Külső szűrő Hagen FLUVAL FX-6 akváriumba, 3500 l/h, 1500 literes akváriumhoz.

Bővebb leírás

92 236 Ft áfával

Loyalty program A termék megvásárlásával 263 hűségpontot szerezhet, mely értéke 1 841 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Külső szűrő HAGEN FLUVAL FX6, extra erős szűrő akvériumokba 1500 liter/óra.

 

Az új Fluval FX6 külső szűrő szivattyú teljesítménye 3500 liter/óránként, lenyűgöző a szűrő kapacitása, amelye a legtisztább és legegészségesebb vizet termeli. A szűrőanyagot könnyen a tartályokba helyezheti, amely a többfokozatú filter közepén találhatók. A kosarakat pontosan úgy tervezték, hogy távolítsa el a vízből a szennyeződéseket, így hatékonyabb a szűrés. A kosarak befogadó képessége 5,9 liter médium és lehetőség van egymásra halmozni a rétegek kombinációját, amely jobban javítják a víz minőségét az akváriumban. Minden réteg bélelt hab bélésbe van burkolva, a hatékony mechanikus előtisztítás érdekében. Könnyen kinyitható, fogantyú segítségével kiemelheti és szétválaszthatja a kosarakat, gyorsan és egyszerűen, így a rendsezeres karbantartás is könnyebb.

 

Smart-Pump Technology

A SmartPump Technologia a FLUVAL FX-6 szűrőben elektronikus automatikus mérést használ és szabályozza a légcsavar sebességét a szivattyú állandó teljesítménye érdekében és a maximális működési hatékonyságot és az energiafogyasztást. A SmartPump Technologia eltávolítja a felesleges levegőt, amely bejuthatott a rendszerbe. 12 óránként a szűrő leáll és eltávolítja az összes levegőt, amellyel biztosítja a maximális szűrési teljesítményt.

 

Szűrő magassága: 54cm

Szűrő szélessége: 37 cm

Az akvárium tartalma max. 1500 liter.

A szivattyú terljesítménye: 3500 l/óra

Biológiai szűrés: 5,9 L

Térfogat: 20 L

Teljesítmény: 41W

 

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ