Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

FLUVAL FX4 külső szűrő, 1000L-es akváriumokhoz

ingyenes házhozszállítás

Külső szűrő Hagen FLUVAL FX-4 akváriumba, 2650 l/h, 1000 literes akváriumhoz.

Bővebb leírás

74 046 Ft áfával


Értesítést kérek, ha kapható

Loyalty program A termék megvásárlásával 211 hűségpontot szerezhet, mely értéke 1 477 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Külső szűrő HAGEN FLUVAL FX4, extra erős szűrő akváriumokba max. 1000 liter térfogatig.

Az új Fluval FX4 külső szűrő szivattyú teljesítménye 2650 liter/óránként. Ennek a lenyűgöző kapacitásnak köszönhetően kristálytiszta és egészséges vizet biztosít akváriumába. A szűrőanyag könnyen a tartályokba helyezhető, amelyek a többfokozatú szűrő közepén találhatók. A kosarak precíz tervezése lehetővé teszi a szennyeződések kiszűrését a vízből, így még hatékonyabb szűrést bizotsít. A kosarak 3,9 liter szűrőanyag befogadására képesek, miközben a különböző típusú szűrőanyagok, megfelelően kombinálva, egymásra helyezhetők, ezáltal is javítva az akváriumi víz minőségét. Az egyes rétegek habbetéttel vannak körülvéve, amely hatékony mechanikus előtisztítást tesz lehetővé. A szűrő egyszerűen felnyitható, a szűrőkosarak pedig egy fogantyú segítségével szétválaszthatók és kiemelhetők, ami gyors és egyszerű tisztítást biztosít, ezáltal megkönnyíti a szűrő rendszeres karbantartását is.

Smart-Pump Technology

A SmartPump Technologia a FLUVAL FX-4 szűrőben automata elektronikus mérést használ fel, így szabályozza a légcsavar sebességét, hogy a szivattyú állandó teljesítményt és maximáximális hatékonyságot nyújtson, optimális energiafogyasztás mellett. A SmartPump Technologia eltávolítja a rendszerbe jutott levegőt. 12 óránként a szűrő leáll és eltávolítja az összes levegőt, amely által maximális szűrési teljesítményt biztosít.

 

Szűrő magassága: 42cm

Szűrő szélessége: 40 cm

Az akvárium térfogata max. 1000 liter.

A szivattyú terljesítménye: 2650 l/óra

Biológiai szűrés: 3,9 L

Szűrőtartály térfogata: 14 L

Teljesítmény: 30W

 

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ