Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

JBL CristalProfi e902 greenline - külső szűrő (90 - 300l)

akció
ingyenes házhozszállítás

JBL CristalProfi e902 külső szűrő 90-300 literes akváriumokhoz.

Bővebb leírás

Akciós ár!

40 698 Ft áfával

42 840 Ft áfával

(árat csökkentettünk 5 %)

Loyalty program A termék megvásárlásával 113 hűségpontot szerezhet, mely értéke 814 Ft. Az Ön hűségpontjai.


JBL CristalProfi e902 greenline külső szűrő 90-300 literes akváriumokhoz, teljes felszereltséggel, az akváriumi víz mechanikus és biológiai szűréséhez.

Energiatakarékos külső szűrő, 11 watt fogyasztással. A nagy térfogatú szűrőszekrény és a több rétegen keresztül történő szűrés magas szűrési teljesítményt biztosít. A tömlők rögzítése biztonsági szelep segítségével történik, amely megakadályozza a vízszivárgást a szűrő kikapcsolása esetén. A tömlőcsatlakozók 360 fokban forgathatók.

A JBL CristalProfi e902 greenline szűrő a teljes szűrőtöltetet tartalmazza, amelyek könnyen cserélhetők. A készülék "gyors indítás" funkcióval van ellátva, amely a szűrő azonnali üzembe helyezését teszi lehetővé, hosszadalmas vízpumpálás nélkül. A csomagolás a bioszűrést lehetővé tevő, különböző méretű golyókat is tartalmazza, amelyek támogatják a szűrő öntisztító folyamatait.

A víz állandó forgatása esetén  ez a szűrő 31%-kal kevesebb energát fogyaszt, mint az előző modellek. Továbbá ez a szűrő új, szabadalmazott előszűrő rendszerrel rendelkezik, amely 100%-kal nagyobb szűrőfelülettel rendelkezik, mint maga az 901-es szűrő, valamint a 7,6 liter szűrőtérfogattal nagy hatékonyságú bioszűrést biztosít.

Az előző modellhez viszonyítva a JBL CristalProfi e902 teljesen új, hatékonyabb szűrőkosárral rendelkezik: a kisebb külső szűrőszivacs helyett a szűrőkosárban egy darab, kétszer nagyobb, előszűrőként szolgáló áteresztő szűrőszivacs található. Ezáltal a szűrő a víz intenzív szennyezettsége esetén sem dugul el, és az előszűrőt sem szükséges oly gyakran tisztítani.

A szűrő egyszerűen összerakható és minden édes- és sósvízi akváriumhoz használható, de az akvaterriáriumok esetében is megfelelő választást jelent.

A szűrő négy kerékkel van ellátva a könnyebb áthelyezése érdekében.

A JBL CristalProfi e902 greenline szűrő a német TÜV vizsgálóbizottság tanúsítványával rendelkezik.

A csomagolás tartalma:
CristalProfi e902 greenline szűrőberendezés, 12/16 mm-es tömlők, szívókosár, tapadókorongok, szűrőtöltetek, bioszűrő golyók és bioszűrő szivacs.

Műszaki adatok:

Akvárium térfogata: 90 - 300 l (80-120 cm hosszú akváriumok)
Pumpateljesítmény: 900 l/h
Bemenő teljesítmény: 11 watt
Szűrőszekrény térfogata: 7,6 l
Szűrőkosarak térfogata: 1 x 1,1 l és 4 x 1,2 l
Szűrőtöltet térfogata: 4,7 l
Szűrőcső átmérő: 12/16 mm
Szűrő méretei: 180 x 210 x 405 mm (h*sz*m)

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ