Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

JBL CristalProfi e402 greenline - külső szűrő (40 - 120l)

ingyenes házhozszállítás

JBL CristalProfi e402 külső szűrő 40-120 literes akváriumokhoz.  

Bővebb leírás

31 850 Ft áfával

Loyalty program A termék megvásárlásával 91 hűségpontot szerezhet, mely értéke 637 Ft. Az Ön hűségpontjai.


JBL CristalProfi e402 greenline külső szűrő 40-120 literes akváriumokhoz, teljes felszereltséggel, az akváriumi víz mechanikus és biológiai szűréséhez.

 

Energiatakarékos külső szűrő, 4 watt fogyasztással. A nagy térfogatú szűrőszekrény és a több rétegen keresztül történő szűrés magas szűrési teljesítményt biztosít.

A víz állandó forgatása esetén  ez a szűrő 31%-kal kevesebb energát fogyaszt, mint az előző modellek. A tömlők rögzítése biztonsági szelep segítségével történik, amely megakadályozza a vízszivárgást a szűrő kikapcsolása esetén. A tömlőcsatlakozók 360 fokban forgathatók.

A JBL CristalProfi e402 greenline szűrő a teljes szűrőtöltetet tartalmazza, amelyek könnyen cserélhetők. A készülék "gyors indítás" funkcióval van ellátva, amely a szűrő azonnali üzembe helyezését teszi lehetővé, hosszadalmas vízpumpálás nélkül. A csomagolás a bioszűrést lehetővé tevő, különböző méretű golyókat is tartalmazza, amelyek támogatják a szűrő öntisztító folyamatait.

Ez a szűrő új, szabadalmazott előszűrő rendszerrel rendelkezik, amely 100%-kal nagyobb szűrőfelülettel rendelkezik, mint maga a 401-es szűrő, valamint a 4,6 liter szűrőtérfogattal nagy hatékonyságú bioszűrést biztosít.

Az előző modellhez viszonyítva a JBL CristalProfi e402 teljesen új, hatékonyabb szűrőkosárral rendelkezik: a kisebb külső szűrőszivacs helyett a szűrőkosárban egy darab, kétszer nagyobb, előszűrőként szolgáló áteresztő szűrőszivacs található. Ezáltal a szűrő a víz intenzív szennyezettsége esetén sem dugul el, és az előszűrőt sem szükséges oly gyakran tisztítani.

A szűrő egyszerűen összerakható és minden édes- és sósvízi akváriumhoz használható, de az akvaterriáriumok esetében is megfelelő választást jelent.

A JBL CristalProfi e402 greenline szűrő a német TÜV vizsgálóbizottság tanúsítványával rendelkezik.

A csomagolás tartalma:
CristalProfi e402 greenline szűrőberendezés, 12/16 mm-es tömlők, szívókosár, tapadókorongok, szűrőtöltetek, bioszűrő golyók és bioszűrő szivacs.

Műszaki adatok:

Akvárium térfogata: 40 - 120 l (40-80 cm hosszú akváriumok)
Pumpateljesítmény: 450 l/h
Bemenő teljesítmény: 4 watt
Szűrőszekrény térfogata: 4,6 l
Szűrőkosarak térfogata: 1 x 1,1 l és 1 x 1,2 l
Szűrőtöltet térfogata: 2,3 l
Szűrőcső átmérő: 12/16 mm
Szűrő méretei: 180 x 210 x 284 mm (h*sz*m)

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ