Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

Macskaalom Magic Litter 16l

akció

Magic Pearls 16 l alom macskáknak.

Bővebb leírás

Akciós ár!

4 715 Ft áfával

5 239 Ft áfával

(árat csökkentettünk 10 %)

(295 Ft / l)

Loyalty program A termék megvásárlásával 15 hűségpontot szerezhet, mely értéke 93 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Magic Pearls 16 l - alom macskáknak.

 

A MAGIC litter forradalmi újdonságnak számít.

Új technológiájú: az abszorbció kémiai folyamat, melynek következtében megváltoznak a fizikai tulajdonságok, ezt használják a macskaalmok többségében.

A MAGIC litter peletek felszívják a vizeletet néhány másodpercen belül és tapintásra szárazak maradnak. A szagokat nem csak elnyeli de teljesen megsemmisíti. Ez az abszorbciós folyamat a baktériumokat is megsemmisíti. Teljes mértékben gazdaságos. A MAGIC litter alakja, mérete és összetétele speciális, amely nem tapad a macska szőrére és nem hordódik ki az edényből. Tiszta és higénikus.

Ez az új és egyedi alom teljesen és azonnal felszívja a folyékony anyagokat, megakadályozza a baktériumok szaporodását, szárazon és szagmentesen tartja az almot. 100% - ban pormentes. A MAGIC litter silikagélből készült ami egészségesebb Önnek és cicájának is. Az almok többsége sok port tartalmaz ami irritálja a szemet és orrot. Ezért készült 100%-ban természetes, nem szagosított silikagélből. Természetes, nem toxikus és nem ártalmas a környezetre.

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ