Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

sera Med Professional Protazol 100 ml

Gyógyszer külső paraziták ellen édesvízi akváriumokba.

Bővebb leírás

10 782 Ft áfával

(107 820 Ft / l)

Loyalty program A termék megvásárlásával 29 hűségpontot szerezhet, mely értéke 209 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Külső paraziták ellen (Ichthyophthirius multifiliis, Ichthyobodo [Costia], Chilodonella, Trichodina, Saprolegnia, Achlya) az édesvizi akváriumokban.

 

Használati utasítás: Használat előtt felrázandó!


Adjon 1 ml Protazolt minden 20 liter vízhez. A szert oszlassa el az adagoló pohár segítségével a víz felületén miközben egy kanállal vagy rúddal az akváriumba keveri. A biológiai szűrők eközben működhetnek, de erős szennyeződés esetén a kezelés előtt tisztítsa meg azokat. A kezelés alatt az UV lámpákat ki kell kapcsolni.  Kb. 24 óra elteltével minimum 80%-os vízcserét kell elvégezni. Ha időközben a víz zavarossá válik, akkor azonnal cseréljék ki! A már elhalt Ichthyophthirius paraziták még kb. 2 napig láthatóak maradnak fehéres, átlátszó folt formájában! Általában elég az egyszeri kezelés. Néhány esetekben kb. 4-5 nappal az első kezelés után újabb kezelés végezhető el. Ne adagolja túl a szert, mivel a már legyengült halak érzékenyen reagálhatnak. Nem ajánlott a fogyasztásra szánt halak kezelésére. Ne kombinálják más gyógyszerrel.

Ajánlás: Ichthyophthirius m.-val megtámadt halaknál ajánljuk növelni az akvárium víz hőmérsékletét 30°C-ra, amivel növeljük a kezelés hatékonyságát.

Kiszerelés: 100 ml

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ