Royal Canin Sterilised Dog Loaf alutasakos pástétom ivartalanított kutyák számára 12 x 85 g

akció
star kedvező csomago
Royal Canin Sterilised Dog Loaf alutasakos pástétom ivartalanított kutyák számára 12 x 85 g
chevron_left
chevron_right

Royal Canin Sterilised Dog Loaf alutasakos pástétom ivartalanított kutyák számára 12 x 85 g

Alutasakos pástétom ivartalanított felnőtt kutyák számára.

Bővebb leírás
Raktáron Raktáron
Akciós ár!
4 308 Ft 20 %
3 447 Ft áfával

(3 379 Ft / kg)

Mennyiségi kedvezmény
-5%
ha 2 darabot vagy többet vásárol
3 274 Ft/db
-10%
ha 3 darabot vagy többet vásárol
3 102 Ft/db
- +
A termék megvásárlásával 9 hűségpontot szerezhet, mely értéke 68 Ft. Loyalty program Az Ön hűségpontjai.

Az ivartalanítást követően a kutyák anyagcseréje gyakran lelassul és úgy tűnhet, hogy kutyája jobban szeret a kanapén pihenni, mint a szabadban futkározni és alig várja az etetési időt. Köztudott, hogy a kiegyensúlyozott étrend segít az állatoknak leküzdeni az egészségügyi problémákat. Ez a termék hosszú évek kutatómunkájának köszönhetően jött létre, melyet az ön kutyájához hasonlóan ivartalanított kutyák táplálkozásával kapcsolatban végeztek. A ROYAL CANIN® Sterilised alutasakos pástétom megfelelő valamennyi kutya számára súlyuktól függetlenül és speciális aktív tápanyagokat tartalmaz, így csillapítja a kutya éhségét és megfelelő általános állapotban tartja kutyáját. Az ízletes alutasakos pástétom könnyen emészthető fehérjékben gazdag, melyet az ön kutyájának igényeihez igazítottunk. A termékben található fehérjének köszönhetően a kutya megtartja izomtömegét, miközben a zsír-és kalóriabevitel csökken. Ezen kívül az alutasakos pástétom közepes mennyiségű zsírt tartalmaz és rostok optimális kombinációját, így az eledel jóllakottság érzetet kelt, miközben kutyája megtartja ideális testsúlyát.

 

Az ízletes pástétom mellett a Sterilised termékek elérhetőek ízletes kutyatáp formájában is. Mindkét termék teljes tápértékű és tökéletesen kiegészítik egymást. Miért ne próbálná ki a pástétom mellett az ízletes tápot is? Váltson a ROYAL CANIN® Sterilised termékekre és tapasztalja meg a minőségi tápanyagok egyensúlyának előnyeit az optimális bélműködést és a jobb emészitést illetően.

 

Hús és hússzármazékok, növényi származékok, gabonafélék, ásványi anyagok, különféle cukrok, olajok és zsírok

 

Tápanyag kiegészítők: D3-vitamin: 190 IU, E1 (vas): 2 mg, E2 (jód): 0,3 mg, E4 (réz): 2,4 mg, E5 (mangán): 0,6 mg, E6 (cink): 6 mg.