Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

sera Med Professional Tremazol 100 ml

Édesvízi és tengeri akváriumokba való gyógyszer bélférgek és galandférgek ellen.

Bővebb leírás

11 781 Ft áfával

(117 810 Ft / l)

Loyalty program A termék megvásárlásával 33 hűségpontot szerezhet, mely értéke 231 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Kopoltyú- és bőrférgek, bélférgek és pikkelyféregek hatékony leküzdésére édesvizi és tengeri akváriumokban.

 

Használati utasítás: Használat előtt felrázandó! Kopoltyúférgek ellen adjon 1 ml Tremazol-t minden 15 liter akvárium vízhez. A bőrférgek, bélférgek és pikkelyférgek ellen (Transversotrema): 1 ml-t 20 l akvárium vízhez. A Tremazol-t oszlassa el az adagoló pohár segítségével a víz felületén miközben egy kanállal vagy rúddal az akváriumba keveri. A biológiai szűrők eközben működhetnek, de erős szennyeződés esetén a kezelés előtt tisztítsa meg azokat. A kezelés alatt az UV lámpákat ki kell kapcsolni.  Kb. 6 óra elteltével minimum 80%-os vízcserét kell elvégezni. Ha időközben a víz zavarossá válik, akkor azonnal cseréljék ki! A kopoltyúférges fertőzés esetén 7 nap után ismételten el kell végezni a kezelést vízcserével.

A kezelés után ajánljuk előszűrni a vizet a sera super carbon aktív szénnel.

Egy elkülönített tartályban alkalmazzák az akváriumon kívül - rövid távú alkalmazás: Ez a módszer nagy akváriumoknál ajánlott. Először egy kis műanyag tartályba öntsenek akvárium vizet, aztán adagoljanak Tremazol-t az utasítás szerint. Hagyják az elkészített vízben a megfertőzött halat 20 percig és utána tegyék vissza az akváriumba. Gondoskodjon a kezelés alatt a megfelelő levegőztetésről (porlasztókövön keresztül)!

Kiszerelés: 100 ml (1500 - 2000 l vízhez)

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ