Szerződéstől való elállás

 

A szerződéstől a Szlovák törvények értelmében (102/2014) az áru átvételétől számított 14 napon belül elállhat.

Amennyiben el akar állni a szerződéstől, kérjük, küldje el a terméket az alábbi címre:

Abc-zoo s.r.o. (GLS depó)

Ország út 3

3950 Sárospatak

Magyarország

 

Az árut küldje el:

  • Alaposan becsomagolva, utánvét nélkül postai úton. Az utánvétellel küldött terméket nem tudjuk átvenni.
  • Csatolja hozzá a szerződéstől való elállásról szóló nyilatkozatot. A kitöltött nyomtatvány meggyorsítja a szerződéstől való elállás menetét.

A nyomtatványt itt találhatja meg:

vf_szerzodes_elallasa_hu.doc

 

A mintául szolgáló nyomtatványt itt találhatja meg:

vf_szerzodes_elallasa_minta_hu.doc

 

A vásárló köteles a terméket sértetlen állapotában és értékének megőrzése mellett visszaküldeni, tehát olyan állapotban, amelyben azt átvette, beleértve minden tartozékát is, amennyiben lehetséges eredeti csomagolásban.

Az elküldött áruért nem kezeskedünk, ha a szállítás során eltűnik, sérül - a vásárló felelőssége az árut becsomagolni úgy, hogy ne sérüljön meg a szállítás során.

Amennyiben a vevő más fajta terméket, más méretet, színt stb. kapott, mint ami a megrendelésében szerepelt (tehát a mi részünkről történt a tévedés) a vevőnek megtérítjük a visszaküldéssel járó postaköltségét.

A termék visszaküldésének fenti feltételeinek teljesítése után visszatérítjük az áru árát a beérkezésétől számított 14 napon belül.

Amennyiben a termék a fentieknek megfelelően érkezik meg, a számlán feltüntetett szállítási költséget az eladó fél téríti vissza.

Az eladó nem köteles téríteni a fogyasztónak további szállítási költségeket, ha a vevő úgy dönt, hogy másik módszert választ, mint amit az eladó kínál.

A legolcsóbb kézbesítési költséget a Magyar Posta ajánlotta.

A szerződés elállásával kapcsolatos szállítási költségek a vevőt terhelik.


FőoldalFőoldal