Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

Szageltávolító macskatoalettbe 400 g

A Beaphar Odour Killer - eltávolítja a macska wc szagokat.

Bővebb leírás

2 628 Ft áfával

Loyalty program A termék megvásárlásával 7 hűségpontot szerezhet, mely értéke 50 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Beaphar Odour Killer - a kellemetlen macskaalom szagok eltávolítására alkalmas, 400 g-os kiszerelésben.

 

Ezzel a szageltávolítóval örökre eltávolíthatják a tolalettekből származó szagokat. A forradalmian új készítmény felfogja a vizeletet és megsemmisíti a szagokat, amely az almok használatakor keletkeznek. Egy alkalmazás kétszeresen növeli az alom használahatóságát. Aktív szagtalanító macskatoalettekbe, pH-neutrál és teljesen lebomlik.

Ez az egyedülálló technológiájú készítmény gyorsan friss íllatot varázsol. Hasznás baktériumok segítségével semlegesíti a kellemetlen szagokat. Kellemes, lágy illatanyagot áraszt. Ez a fő előnye, mert a cicák nem szeretik az erős illatot és el is kerülik is azt.

Használati utasítás:

Tisztítsák ki az alomtálcát és szórják be új alommal. Körülbelül 20 g készítményt szorjanak az alomra. Ha egy macskájuk van, akkor elegendő a folymatot egyszer egy héten elvégezni. Abban az esetben, ha több cicájuk van, akkor szükség szerint ismételhetik a folyamatot, vagy minden tisztítás és új alom beszórása után.

 

 

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ