Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

sera med Professional Argulol 100 ml

ingyenes házhozszállítás

Parazita rákok elleni gyógyszer halaknak, kerti tóba ajánlott.

Bővebb leírás

18 484 Ft áfával

(184 835 Ft / l)


Értesítést kérek, ha kapható

Loyalty program A termék megvásárlásával 52 hűségpontot szerezhet, mely értéke 364 Ft. Az Ön hűségpontjai.


A kerti tavakban élő halak számára alkalmas gyógyszer a parazita jellegű rákfélék ellen: haltetű (Argulus), csimbe (Lernaea), Ergasulus-hal (Ergasilus) és parazita jellegű ászkarákok.

Adagolása:

Használat előtt felrázandó! Adagoljon 5 ml gyógyszert 1000 liter tavi vízbe. Megfelelő vízzel teli tartályt használjon, ahol jól össze tudja keverni a szükséges mennyiségű készítményt és amit egyenletesen a felszínre önthet. A kikelt lárvák ártalmatlanítására később biztosítsanak be ismétlődő kezelést két hét után. A kezelés alatt három napra kapcsolják ki az UV lámpát. A biológiai szűrő továbbra is működhet. A kezelés befejeztével nem kell módosítani a vizet a tóban.

Összetétele 100 ml-ben:

emamektin benozoát 1 g, denatonium benzoát 1,5 g.

Ne használják az emberi fogyasztásra szánt állatoknál. A szer nem kerülhet szembe és ne érintkezzen a bőrrel. A készítménynek elszíneződést okozhat. Tárolja sötét, zárt helyen (15 – 25°C), tartsa távol gyerekektől és háziállatoktól! A lejárati idő végével ne használják a szert. A készítmény alkalmazásánál ne használjon egyéb gyártó általi szert! Az Argulol nem toleráltak édesvízi rákoknál, garnélarákoknál és rovaroknál.

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ