sera Aljzattisztító Háromszögű

sera Aljzattisztító Háromszögű
chevron_left
chevron_right

sera Aljzattisztító Háromszögű

Háromszög keresztmetszetű sera aljzattisztító 14 cm.

Bővebb leírás
Raktáron Raktáron
2 974 Ft áfával
- +
A termék megvásárlásával 8 hűségpontot szerezhet, mely értéke 58 Ft. Loyalty program Az Ön hűségpontjai.

sera aljzattisztító 14 cm háromszög kersztmetszetű – ezzel a tisztítóval egszerűen tisztíthatja az akváriumának alján lévő maradványokat és egyéb szennyeződéseket.

Kisebb akváriumhoz alkalmas, ahol kényelmesen eléri a sarkokat is. Egyszerre csak a víz egy részét cseréljék ki. A 10 - 20 %-át ajánlott. A vízcsere nem jó hosszú időközönként (és sokat), mert ez megzavarja a biológiai egyensúlyt és káros a halakra és a növényekre (nézzék meg a sera Tanácsadó útmutatót vagy az Interneten). Az aljzattisztítót a csomagoláson lévő ábra alapján használják. Ha a leszívóval véletlenül halat vagy egyéb részecskét összegyűtj, amelyet nem szeretnének eltávolítani, egyszerűen szorítsa össze a tömlőt vagy enyhén emeljék a felszín felé az aljzattisztítót.

Figyelmeztetés:

Amennyiben szeretnék a vizet cserélni, akkor figyeljenek oda, hogy az ivóvíz nem akváriumi víz. Ha hatékony vízcserét szeretnének végrehajtani és nem akarják veszélyeztetni az akváriumban lévők életét, akkor szükséges a vizet a sera aqutan-nal kezelni, vagy a sera morena-val. A vízcserénél elmossák a hatékony nitrifikáló baktériumokat, amelyek a környezet biológiai tisztításért felelnek. Ezeket gyorsan helyrehozhatják a sera nitrivec készítmények alkalmazásával.

Vásárlóink, akik megvették ezt a terméket, megvették a következőket is:
Legkeresettebb termékek ebben a kategóriában: