Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

BEAPHAR IMMO SHIELD KUTYA „S“ 3 x 1,5ml

Pipetták, amelyek mozgásképtelenné teszik az atkákat és a rovarokat, kistestű kutyafajok számára, 1-15 kg között.

Bővebb leírás

2 362 Ft áfával

Loyalty program A termék megvásárlásával 6 hűségpontot szerezhet, mely értéke 43 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Prazitaellenes pipetta, fizikális behatással mozgásképtelenné teszi az atkákat és a rovarokat  – felnőtt, kistestű kutyafajok számára (1-15 kg).

A Beaphar IMMO Shield Line-on nevű kutyáknak szánt pipetta szett, egy dimetikon (szilikonolaj) nevű anyagon alapuló készítmény, amely mozgásképtelenné teszi, és ezzel el is pusztítja a bolhákat, kullancsokat és az egyéb rovarokat, elsősorban a szúnyogokat, atkákat és a tetveket fizikális ráhatással. A készítmény nem használható vemhes vagy szoptatós szukák esetében!

Hogyan működik a készítmény? A dimetikon felületi réteget képez a rovaron, amely megtámadja és mozgásképtelenné teszi az ízületeiket, és ezzel csapdába ejti az élősködőket. A bolhák minden fejlődési stádiumára hatással vannak.

Használati utasítás: válassza szét a kutya szőrét, és egy pipetta tartalmát vigye fel közvetlenül a bőrre a gerinc teljes hosszában, a nyaktól (a lapockák közötti résztől) egészen a farok tövéig. Ezután a mozgásképtelen (elpusztult) rovarokat fésűvel fésülje ki, fürdesse meg a kutyát, és vigyen fel a kutyára egy újabb pipettát. A szer alkalmazásának folyamatát négyhetente ismételje meg, vagy a kutya fürdetését (ill. megszáradását) követően.

FIGYELEM! A készítmény külső használtra készült, és 1 éves kortól (12 hónap) használható a kutyák számára. Kerülje a szemkörnyéket (az sajátját és a kutyáét is). Szembekerülés esetén azonnal öblítse ki bő vízzel, és értesítse a háziorvosát (a kutya esetében hívja az állatorvosát a további teendők ügyében).

 

Összetevők: Dimetikon 474 g/l, Aloe Vera 5 g/l, parfüm 10 g/l

 

Csomagolás: 3 x 1,5 ml

Hatékonyság: 1 pipetta = 4 hét

 

Previous
Next
X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ