Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

Elektromos nyakörv NUM'AXES Canicom 5.500

ingyenes házhozszállítás

Modern és professzionális elektromos kiképző nyakörv Num Axes Canicom 5.500. hatótávolsága 500m. Minden kutyafajtának ajánlott.

Bővebb leírás

70 990 Ft áfával

(70 990 Ft / kg)

Loyalty program A termék megvásárlásával 229 hűségpontot szerezhet, mely értéke 1 420 Ft. Az Ön hűségpontjai.


A Num Axes Canicom 5.500 elektormos nyakörv egy modern és professzionális kiképzrendszer, melynek hatótávolsága 500m. Minden kutyafajtának ajánlott. Hang, rezgés, és elektromos impulzust is lead. Vízálló és meríthető.

A Canicon 5.500 egy praktikus elektromos nyakörv, mely kis mérete miatt kézben és zsebben is könnyen elfér, nincs antennája. 12 szinten beállítható a leadott impulzus erőssége. A nakörv vízálló, de nem meríthető. Figyelmeztetés: kérjük, vegye figyelembe, hogy a 200 m hatótávolság terepen való kiképzésre nem elégséges. A hatótávolság mindig szabad térben, akadályok nélküli terepre értendő.


A nyakörv segítségével idősebb kutyákat is képezhet. Segít elhagyni a rossz szokásokat, mint az emberre ugrálást, szemétben turkálást, fokozott ugatást, vagy a kedvenc fotelében való henyélést. Széles hatótávolsága miatt a távolról is tudja fegyelmezni, figyelmeztetni a kutyát. Gyakorlás és tanítás esetén a kutya szófogadó és engedelmes lesz.

BOOSTER

A NUM'AXES Canicom 1500 nyakörv egy nagyon hasznos BOOSTER funkcióval van felszerelve, melynek segítségével gyors, és intenzív impulzust adhat le. Az erősségi szintet előre beállíthatja, mely magasabb, mint az általában használt figyelmeztető szint. Ezt a ,,készenléti,, funkció gyors és hatásos megoldást nyújthat. Olyan szituációkban hasznos funkció ez, melyekben nem elég az alap szint használata. 

Paraméterek

hatótávolság 500 m
korrekció hang, rezgés, elektromos impulzus
2 boost funkció igen
korrekció intenzitésa 15 szinten beállítható
kiterjeszthető 2 kutyára
vízálló igen- meríthető
elem jeladó: 3V CR2, nyakörv: 3V CR2
alkalmas minden kutyafajtának

 

A szett tartalma: nyakörv, jeladó, elem a jeladóhoz és a nyakörvhöz is, használai útmutató.

tien

 » Nyakörv

elem 3V CR2
súly: 85 g
méret: 50 x 70 x 32 mm
nyakröv mérete: 20-70 cm

 

tien

» Jeledó

elem 3V CR2
súly: 77 g
nagyság: 51 x 125 x 24 mm
X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ