Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

Elektromos rádiókerítés CANIFUGUE

ingyenes házhozszállítás

Elektromos rádiókerítés- a kutya szabadon mozoghat egy behatárolt területen belül. A leadott impulzus 8 szinten beállítható, hang és elektromos impulzust is lead.

Bővebb leírás

51 545 Ft áfával

(51 545 Ft / kg)

Loyalty program A termék megvásárlásával 169 hűségpontot szerezhet, mely értéke 1 031 Ft. Az Ön hűségpontjai.


CANIFGUE elektromos rádiókerítés. A kutya egy behatárolt területen belül szabadon mozoghat.

A rádiókerítés 5 kg és 50 kg testsúly közötti kutyáknak ajánlott. Az impulzus erőssége 8 szinten beállítható. A korrekciós zóna előtt egy figyelmeztető zóna található. Ezen a területen belül a kutyát hangjelzés figyelmezteti, hogy a behatárolt terület határához közeledik. Mind a két zóna Ön által a jeladón beállítható. Ez a funkció egyedülállónak számít az elektromos kerítések között. A teljes zóna mérete 30 cm-től 4m-ig beállítható.

A rendszer a figyelmeztető jelzések alapján működik. Ezek a jelzések figyelmeztetik a kutyát abban az esetben, ha ki akar törni a behatárolt területről. A vezetéket, mely a területet, őrzi, a földfelszínen vagy a föld alatt is elhelyezheti. A jeladó ezen a területen belül sugározza a jelet, melyet a speciális nyakörv fogad be. ha megközelíti a kijelölt terület határait, a nyakörv először hangjelzéssel figyelmezeti a kutyát. Ha a kutya tovább megy, a nyakörv egy ártalmatlan, mégis kellemetlen elektromos impulzussal jelzi, hogy ne hagyja el a területet. Egyszerű gyakorlással és a jelző zászlók kihelyezésével megtaníthatja kutyáját arra, hogy ne hagyja el a területet, legyen szófogadó és engedelmes. A tanulási folyamat 1-2 hetet vesz igénybe.

A rádiókerítésen belül tetszőleges létszámú kutyát tarthat. Csakis olyan kutyán használja a nyakörvet, melynek súlya melynek súlya meghaladja a 3,5 kg-ot. A kiképzőrendszer állatorvosok által is támogatott, semmilyen sérülést nem okoz. A rádiókerítés nem hagyományos értelemben vett fizikai kerítés!

 

Paraméterei

Kerítés

behatárolható terület  800m vezeték
kutyák száma tetszőleges
a vezeték megszakadását jelző jel igen
   
figyelmezeztő korrekciós zóna a zóna terüelete beállítható
a szett tartalma

nyakörv, jeladó, 100 m vezeték, jelzőzászlók, jelző égő, CR2 elem

 tien

Nyakörv

elem  3V elem CR2
elem lemerülésének jelzése LED égő
vízálló igen- meríthető
korrekció statikus korrekció
korrekció 8 szinten beállítható
méretek 6,3 cm*4,2 cm*3,1cm
súly 82 g
alkalmas minden kutyafajtának
elem élettartama  3 - 6 hónap

 

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ