Szabadulj meg a kisállatok szőrétől és a szennyeződésektől - THOMAS porszívók

Szabadulj meg a kisállatok szőrétől és a szennyeződésektől - THOMAS porszívók

Tartalomjegyzék

A kis házi kedvencek sok család szerves részét képezik. Legyen szó kutyáról, macskáról vagy más szőrmókról, jelenlétük sok örömet okoz, de egyben rendetlenséget is

Szőrszálak a kanapén, por, allergének a lakásban és nem utolsó sorban apró szennyeződések a kinti séták után. Ezek mind olyan kihívások amikkel minden állattartónak szembe kell néznie.

Ilyen helyzetekben lép színre egy porszívó, amelyet kifejezetten az állatokkal teli lakásba terveztek.

A THOMAS porszívók a tisztaság, az egyszerűség és a hatékonyság szinonímája, és mindez a teljesítményéről és megbízhatóságáról ismert német minőséggel.

thomas-aqua-pet-family-plus-main_2.jpg

A THOMAS porszívó sokoldalú – minimális erőfeszítéssel megduplázza a hatékonyságot

A THOMAS porszívók egyik legnagyobb előnye a sokoldalúság. Nem kell azon aggódnunk, hogy szükség van-e külön teppelőre és porszívóra, mert a THOMAS mindkettő kombinációja. 

Ennek köszönhetően gondoskodik a klasszikus porszívózásról, valamint a szőnyegek, kanapék, ágyak és egyéb felületek szennyeződésektől való mélytisztításáról

Képzeljük csak el – otthonunk tisztán és frissen fog ragyogni, miközben élvezhetjük a négylábú barátainkkal töltött időt, ahelyett, hogy órákig a szőrszálakkal és a szennyeződésekkel küzdenénk. 

Ezek az állattartói porszívók ideális megoldást kínálnak arra, hogy a lakást hatékonyan és különösebb erőfeszítés nélkül tökéletes állapotban tarthassunk

thomas-aqua-pet-family-plus_2.jpg

Tökéletes megoldás állattartó háztartások számára 

Ha van otthon házi kedvencünk, akkor jól tudjuk, hogy a rendetlenség már azelőtt megjelenik, mielőtt meginnánk a reggeli kávét. 

A kutya- és macskaszőr minden felületet beborít – a padlót, a szőnyeget, a kanapét és még a ruhákat is. Ez időnként bosszantó lehet, mert egy átlagos porszívó gyakran nem elegendő. 

Ekkor nyújthat nagy segítséget a THOMAS porszívó. A kisállattulajdonosok igényeit szem előtt tartva, speciális szívófejjel van ellátva, amely hatékony szőr eltávolítást tesz lehetővé bármilyen felületen. 

Nem kell attól tartanunk, hogy bármi is kimarad– a THOMAS porszívó minden sarkot megtalál, és nem csak tisztán, de frissen is tartja otthonunkat.

A magas teljesítmény ellenére ez a porszívó csendesebb, mint a hagyományos porszívók többsége. Az érzékeny fülű kutyák vagy macskák tulajdonosai számára ez óriási bónusz lehet, mert minimálisra csökkenti a stresszt, amit háztartási gépek hangos hangja okoz. 

A THOMAS porszívó ideális segítőtárs a padlók tisztításához is. Mindenki ismeri azt a helyzetet, amikor hazatérve egy sétából mindenütt mancsok lenyomatai vannak a tiszta padlón. 

A nyomás alatti vízsugár felesleges erőfeszítés nélkül tökéletesen megtisztíthatja a padlót. Nem kell attól sem tartani, hogy a padló nedves marad, mert a porszívó a piszkos vizet visszaszívja a tartályba. 

thomas-aqua-pet-family-plus1_2.jpg

Aqua+ – tökéletes technológia a szennyeződések eltávolítására

Az Aqua+ technológia, amellyel a THOMAS porszívók el vannak látva, igazi forradalmat jelentenek a háztartási takarításban. A hagyományos porszívók gyakran csak egy zacskóba gyűjtik a port és a szőrszálakat, de minden kinyitáskor vagy cserénél ezek a szennyeződések ismét a levegőbe kerülhetnek. 

Az Aqua+ technológiának köszönhetően itt minden szennyeződés a vízszűrőbe kerül, ami kizárja annak lehetőségét, hogy a szennyeződések vissza szökjenek a térbe

A víz ugyanis hatékonyan megköti a porrészecskéket, a szőrszálakat és az allergéneket, evvel biztosítva, hogy a porszívóból kijövő levegő tökéletesen tiszta legyen. 

Ez nemcsak az állattartó háztartások számára jelenthet óriási előnyt, hanem az allergiában szenvedők számára is.

AquaBox – egyszerű tisztítás komplikációk nélkül

Miért is bajlódnánk a porszívózsákok cseréjével, ha létezik könnyebb megoldás is? Az AquaBox-szal ellátott THOMAS porszívók karbantartása rendkívül egyszerű.

Elég csak használat után kiönteni és kiöblíteni a porszívó tartályát, és a THOMAS készen áll a további használatra. 

Nem kell többé az eltömődött szűrők miatt sem, amely a hagyományos porszívóknál gyakran előfordulhat. 

Az AquaBoxnak köszönhetően a lakás levegője friss és tiszta marad, és maga a porszívózás is sokkal kényelmesebb feladattá válik. 

A porszívót minden nap használhatjuk anélkül, hogy a porszívózsákok gyakori vásárlásán vagy bonyolult karbantartáson kellene törni a fejünket. 

thomas-aqua-pet-family-plus-aquabox_1.jpg

Thomas porszívók mindenki számára

Akár a legújabb csúcstechnológiával felszerelt porszívót keressük, akár egy alap, de megbízható modellt megfizethető áron, a THOMAS márka mindenki számára kínál opciót. Ezeknek a német porszívóknak a kínálata oly gazdag a különféle modellekben, hogy kielégítik mindenki igényét.

Például a THOMAS Aqua+ Pet & Family Plus modell kombinált porszívó és nedves takarítógép egyben, de megtalálható a kínálatban az egyszerűbb változata is, mint a Boxer vagy DryBOX azok számára, akik megelégednek az alap funkciókkal.

Attól függetlenül, hogy melyik modellt választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy ebben a német márkában megbízhatunk, és a kiválasztott modellel elérjük az otthonunk tisztaságát.

thomas-cat_1.jpg

Igazi forradalom a takarításban

Ne engedjük, hogy korlátozzanak minket az egyszerű porszívók, melyek borsos áruk ellenére nem távolítanak el minden szennyeződést.  A THOMAS porszívóval az otthonunk mindig tiszta, friss és rendezett lehet. Ennek köszönhetően kedvenceinkkel is több időt tölthetünk.

Tehát, készen állsz, hogy kipróbáld a THOMAS porszívót és megtapasztald ezt a forradalmi csúcstechnológiát?

Elég egy lépés és az otthonunk kész oázissá változik.