Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

Hikari Goldfish Staple Baby 100 g

Mindennapi eledel alkalmas fiatal aranyhalaknak és koi pontyoknak.

Bővebb leírás

1 407 Ft áfával

(14 070 Ft / kg)

Loyalty program A termék megvásárlásával 4 hűségpontot szerezhet, mely értéke 28 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Hikari Goldfish Staple Baby mindennapi eledel, bebiztosítja az alapvető tápanyagokat a fiatal aranyhalaknak és koi pontyoknak - 100 g.

 

  • Lebegő eledel könnyen lehetővé teszi a halak tápanyag szükségletének figyelését és mennyiségének beállítását, így elkerüli a túletetést, a vizet nem szennyezi.

  • Az eledel tartalmazza mindazokat az alapvető tápanyagokat, amelyekre a fiatal aranyhalaknak és koi pontyoknak a hosszú és egészséges élethez szükségük van.

  • A magas stabilizált C vitamin tartalom, harcol a stressz ellen és növeli az immunitást a fertőző betegségek ellen.

 

A Kamihata Fish Industries cég, a Hikari eledelek gyártója, már tizenegy évtizede foglalkozik díszhalak tenyésztésével és kínálja a legjobb és legkiválóbb eledeleket, amelyek jelen esetben a globális piac csúcsán vannak. Ilyen rang eléréséhez számos expedíciót és tanulmányt kell sikeresen végrehajtani, ahol a halakat saját környezetükben figyelik. A Hikari márkát a NASA felszólította speciális eledel kifejlesztéséhez, űrsiklóban tartott halak részére, amely a Föld körüli pályán kering

 

Összetétel: gabonafélék, halak és származékai, zöldség, puhatestűek, rákfélék, zöldség koncentrátum kivonat, növényi származékok, élesztő, algák, ásványi anyagok.

Elemzés: fehérje 35 %, zsírok 6 %, rostok 2,5 %, hamu 10,7 %, foszfor 0,9 %.

Adalékanyagok: A vitamin 5800 IU/kg, D3 vitamin 1100 IU/kg, E vitamin 99 mg/kg, C vitamin (stabilizált) 100 mg/kg,  100 mg/kg, 20 mg/kg, 38 mg/kg, 380 mg/kg.

Etetési útmutató: Ha a víz hőmérséklete több mint 10°C, 2 - 4 x  adagolja naponta, annyi mennyiséget amelyet a halak perceken belül elfogyasztanak.

Csomagolás: 100 g

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ