Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

Ózonizátor ET - 100 mg/h

ingyenes házhozszállítás

Az ET100 ózonfejlesztő nagy hatással van a halbetegségekre, megsemmisíti a baktériumokat, vírusokat, parazitákat és algákat.

Bővebb leírás

43 369 Ft áfával

Loyalty program A termék megvásárlásával 139 hűségpontot szerezhet, mely értéke 862 Ft. Az Ön hűségpontjai.


ÓZONIZÁTOR ET100 - leghatékonyabb termék a baktériumok, vírusok, paraziták és algák ellen az akváriumokban vagy tavakbam.


Mi tulajdonképpen az ózon?

Az ózon az oxigén speciális formája. Az oxigént normális esetben 2 atomos molekula alkotja, de az ózon háromatomos oxigén. Az ózon biokémiai reakció hatása az akváriumban nagyon erős oxidáló erőből tevődik össze. Az ózon a legerősebb oxidálószer, miközben nem ártalmas a környezetre és így, hogy három atom oxigénből áll semmilyen mértékben nem befolyásolja az akvárium kémiáját (akvárium víz). Támogatja az akváriumi vízekben levő toxinok lebomlását - nitrit és ammónium vegyületek.

Mik is az Ózon használatának előnyei?

A természetes oxidáló fertőtlenítő folyamat hatékonyabb és szélesebb alkalmazási körrel bír a káros anyagokkal szemben mint, pl. az UV sugárzás. Óvatos adagolással könnyen eltávolíthatóak a vízből a patogén baktériumok és egyéb nem kívánatos baktériumok. Kristálytiszta és főként egészséges vízet kapunk, megöli a patogén anyagokat, az oxidációs folyamattal eltünteti a nem kívánt nitriteket, megnöveli a víz természetes oxidációs képességét, megszünteti a sárga anyagokat a vízből, megnöveli a tengeri akváriumokban a habmentesség hatását, a pozitív hatásával segít a biológia szűrésnél az akváriumi szűrőkben vagy tavakban. Hatásosan képes segíteni a biológiai folyamatokban az Ön tavában.

Ozonitátor ET100 alkalmas édesvízi akváriumokhoz, 200 - 2000 literig, tengeri akváriumokhoz 1000 literig.


Műszaki paraméterek:


Teljesítmény: 5W
Ózon termelés: 10 ÷ 100mg/h
Ajánlott légáram: 20-500 l/h
Méretek: 155 x 70 x 50mm
alkalmas: 200-2000 L akváriumokhoz

Az ozonizfejlesztő üzemeltetéséhez levegőztető pumpára van szükség.

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ