A Koi Probiotic egy közepes méretű, lebegő pellet formájú eledel a koik napi etetésére a meleg évszakban, 8 és 30°C közötti vízhőmérsékleten.
könnyen emészthető összetevőket tartalmaz, amelyek még alacsonyabb vízhőmérsékleten is elérhetőek a halak számára
a takarmányhoz hozzáadott probiotikum stabilizálja a bélflórát, javítja a táplálék hasznosulását és ezáltal csökkenti a halak ürülékéből származó vízszennyezést
a probiotikumok, prebiotikumok, béta-glükán és vitaminok szinergikus hatása erősen erősíti a halak immunrendszerét, ami miatt a takarmány betegség, lábadozás és akklimatizáció idején is ajánlott
a probiotikum pozitív hatással van a szaporodásra, az ivadékok túlélésére és csökkenti a pl. szállítás, kiállítások és tenyésztés okozta stressz hatásait
javasolt különösen a téli hibernáció által legyengített halak számára
Adagolás: A nap legmelegebb időszakában etessük, amikor a halak aktívak. Kerülje a túltáplálást. Ne hagyjon meg nem evett táplálékot a vízben. Ne etessen 8°C alatti hőmérsékleten.
összetevők: növényi eredetű melléktermékek (beleértve a fokhagymát 10%, búzacsíra 10%), hal és haltermékek, gabonafélék, puhatestűek és rákfélék, algák, élesztő, olajok és zsírok, ásványi anyagok.
Továbbexpand_more
Paraméterek
Csomagolás térfogata
0 - 1 L
Eledel fajtája
Szemek/pelletek
expand_more
A Koi Probiotic egy közepes méretű, lebegő pellet formájú eledel a koik napi etetésére a meleg évszakban, 8 és 30°C közötti vízhőmérsékleten.
könnyen emészthető összetevőket tartalmaz, amelyek még alacsonyabb vízhőmérsékleten is elérhetőek a halak számára
a takarmányhoz hozzáadott probiotikum stabilizálja a bélflórát, javítja a táplálék hasznosulását és ezáltal csökkenti a halak ürülékéből származó vízszennyezést
a probiotikumok, prebiotikumok, béta-glükán és vitaminok szinergikus hatása erősen erősíti a halak immunrendszerét, ami miatt a takarmány betegség, lábadozás és akklimatizáció idején is ajánlott
a probiotikum pozitív hatással van a szaporodásra, az ivadékok túlélésére és csökkenti a pl. szállítás, kiállítások és tenyésztés okozta stressz hatásait
javasolt különösen a téli hibernáció által legyengített halak számára
Adagolás: A nap legmelegebb időszakában etessük, amikor a halak aktívak. Kerülje a túltáplálást. Ne hagyjon meg nem evett táplálékot a vízben. Ne etessen 8°C alatti hőmérsékleten.
összetevők: növényi eredetű melléktermékek (beleértve a fokhagymát 10%, búzacsíra 10%), hal és haltermékek, gabonafélék, puhatestűek és rákfélék, algák, élesztő, olajok és zsírok, ásványi anyagok.