Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

Tropical Aqua Plant - folyékony akváriumi növénytáp 50 ml

Nitrogénnel és foszforral ellátott folyékony tápanyag vízi növények számára.

Bővebb leírás

914 Ft áfával

(18 288 Ft / l)

Loyalty program A termék megvásárlásával 2 hűségpontot szerezhet, mely értéke 14 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Folyékony műtrágya, amely a vízinövények rendszeres erősítésére ajánlott optimálisan megvilágított akváriumokba kis mennyiségű díszhallal.


Akváriumi növényeknek alkalmas folyékony tápanyag teljeskörű ásványi összetevőkkel, amelyek fontosak a vízinövények helyes növekedéséhez és fejlődéséhez. A nitrogén és foszfor tartalmára való tekintettel az Aqua Plant olyan akváriumokba ajánlott, ahol kis számú díszhal él. Ezekben az akváriumokban az említett mindkét vegyületből csökkentett koncentráció lehetséges, aminek a következménye, hogy akadályozza a növények növekedését. Ajánljuk az Aqua Plant-et a Ferro-Aktiv készítménnyel együtt használni, minimum 1x hetente vízcsere során. A rendszeres használata garantálja a vízinövények intenzív növekedését és a megfelelő fejlődését. Az Aqua Plant-ról kiderült, hogy hatékony a hagyományos tartályokban, amelyek szállított szén-dioxiddal (CO2) vannak ellátva, és azokban is, ahol a víz felett növő növények termelik a szén-dioxidot.

Használati utasítás: 10 ml-t 100 l vízbe, rendszeresen minden két hétben. Nagyobb növény szaporulatnál növeljük a használatát, adagoljunk minden hetedik napon. A fiatal palántáknál két hónapig 5 ml-t 100 l vízbe.

Térfogat: 30 ml

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ