Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

ExoTerra aljzat ültetéshez terráriumba 8,8 l

Lignocel 8,8l - aljzat terráriumba ExoTerra.

Bővebb leírás

914 Ft áfával

(104 Ft / l)

Loyalty program A termék megvásárlásával 2 hűségpontot szerezhet, mely értéke 14 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Az ExoTerra 100 %-ban természetes aljzat, amely növeli a nedvességet a terráriumokban. Ideális a természetes terráriumtalajoknak.

Megemeli a terrárium nedvességtartó képességét, elősegíti az ásó bújó magatartását és tökéletes alapanyag minden élőnövény beültetéshez is. Az Exo Terra Plantation Soil ültetéshez alkalmas, amely préselt kókuszrostból készült a trópusi Ázsiából. A nedvesség növelése ideális a terráriumokban és teljesen biztonságos a békák, szalamandrák és azon állatok számára, amelyek ásó bújó magatartást folytatnak. Az aljzat tápanyag talajként szolgál az ültető élőnövények számára.

Használat:

az aljzatot tegyék be egy 10 l vederbe és öntsék fel 3 l vízzel. Hagyják az aljzatot 30 percig megtelítődni, amíg a kókuszrost teljesen fel nem oldódik. Keverjék össze a vízzel, hogy ne csomósodjon. 3 - 5 cm vastagon rakják le az ajzatot. Azon növények vagy állatok számára, amelyek kiássák a búvóhelyüket használjanak 10 cm réteget. Amennyiben nagyobb nedvességtartalmú aljzatra van szükségük rétegezés után szórják meg. Használjon digitális ExoTerra higrométert a megfelelő nedvesség biztosítása érdekében.

 

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ