Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

sera Vákuumos porszívó - levegővel hajtott

sera vákuumos porszívó - 60 cm magas akváriumokhoz megfelelő.

Bővebb leírás

3 409 Ft áfával


Értesítést kérek, ha kapható

Loyalty program A termék megvásárlásával 9 hűségpontot szerezhet, mely értéke 63 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Ezzel a tisztítóval egszerűen vízcsere nélkül tisztíthatja az akváriumának az aljzatát, tehát a szennyeződéseket és maradványokat (törmelék).

Mindenfajta akváriumhoz alkalmas 60 cm magasságig. A porszívót egyszerűen egy levegőpumpával kell összekötni (nézze meg a dobozon lévő ábrát).

Használati utasítás:

1) A levegőpumpát és a csövet (A) csatlakoztassák.

2) A szívőcsövet (B) helyezzék az akvárium aljára és a teleszkópos csövet (C) emeljék olyan magasra, hogy a nyílás (D) kb 2 - 3 cm-rel magasabban legyen a felszintől. Ezzel biztosítják a beszívott víz folyamatos kifolyását.

3) A szűrőszivacsot (E) vegyék ki a máladékot tartalmazó tartályból, megfelelően mossák ki, csavarják ki, rakják vissza  és zárják le a tartályt.

4) Kapcsolják be a levegőpumpát, a tisztítót tartsák függőlegesen és lassan szívják le az iszapot. Ha véletlenül kiszivárog a víz a légtelnítő nyílásból (G), akkor csökkentsék a levegő mennyiségét.

5) Befejeztével a szűrőszivacsot és a tartályt alaposan ki kell tisztítani folyóvíz alatt.

Megjegyzés:

Amennyiben szeretnék a vizet cserélni, akkor figyeljenek oda, hogy az ivóvíz nem akváriumi víz. Ha hatékony vízcserét szeretnének végrehajtani és nem akarják veszélyeztetni az akváriumban lévők életét, akkor szükséges a vizet a sera aqutan-nal kezelni, vagy a sera morena-val. A vízcserénél elmossák a hatékony nitrifikáló baktériumokat, amelyek a környezet biológiai tisztításért felelnek. Ezeket gyorsan helyrehozhatják a sera nitrivec készítmények alkalmazásával.

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ