Gabonamentes, teljes értékű eledel valamennyi felnőtt macska számára csirkehússal.
30% szárított csirke, 10% szárított lazac, mely megfelel 130 g friss húsnak 100 g száraz termékben
az eledel gabonamentes és megfelelő az érzékeny emésztőrendszerű macskák és kiscicák számára 6 hónapos kortól, mivel nekik gabonamentes étrendre van szükségük
gondosan válogatott gyógynövényeket és egészséges gyümölcsöket adtak a termékhez az előállítási folyamat végén (szentjánoskenyér, cikória gyökér, málna, borsmenta, petrezselyem, kamilla, csipkebogyó, édesgyökér, berkenye, görögszéna mag, fekete áfonya, körömvirág, édeskömény)
a 6,0-6,5 közötti pH érték segít csökkenteni a húgysav képződést
a diétás rostnak köszönhetően a lenyelt szőr könnyen áthalad az emésztőrendszeren, így csökken a szőrlabdák kialakulásának esélye
Adalékanyagok 1kg-ban: A-vitamin 24000 m.j./kg, D3-vitamin 1800 m.j./kg, E-vitamin 220 mg/kg, taurin 1500 mg/kg, vas (vas-szulfát) 175 mg/kg, cink (cink és glicin-kelát-hidrát) 150 mg/kg, mangán (mangán-oxid) 15 mg/kg, réz (réz és glicin-kelát-hidrát) 15 mg/kg, jód (kalcium jodát) 1,9 mg/kg, megfelelő mennyiségű természetes szelén
Technológiai adalékanyagok: Antioxidánsok: természetes eredetű tokoferol kivonatok.
Továbbexpand_more
Paraméterek
Életszakasz
Felnőtt
Tápok fehérjeforrás szerint
Hal
Baromfi
Speciális tápok
Gabonamentes
Szőrcsomó
expand_more
Gabonamentes, teljes értékű eledel valamennyi felnőtt macska számára csirkehússal.
30% szárított csirke, 10% szárított lazac, mely megfelel 130 g friss húsnak 100 g száraz termékben
az eledel gabonamentes és megfelelő az érzékeny emésztőrendszerű macskák és kiscicák számára 6 hónapos kortól, mivel nekik gabonamentes étrendre van szükségük
gondosan válogatott gyógynövényeket és egészséges gyümölcsöket adtak a termékhez az előállítási folyamat végén (szentjánoskenyér, cikória gyökér, málna, borsmenta, petrezselyem, kamilla, csipkebogyó, édesgyökér, berkenye, görögszéna mag, fekete áfonya, körömvirág, édeskömény)
a 6,0-6,5 közötti pH érték segít csökkenteni a húgysav képződést
a diétás rostnak köszönhetően a lenyelt szőr könnyen áthalad az emésztőrendszeren, így csökken a szőrlabdák kialakulásának esélye