Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

SERA Phyto med Baktazid 30 ml

Növényi alapú víztisztító akváriumhoz és tavakhoz, külső baktériumok okozta fertőzések ellen.

Bővebb leírás

5 677 Ft áfával

(189 240 Ft / l)

Loyalty program A termék megvásárlásával 15 hűségpontot szerezhet, mely értéke 108 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Növényi alapú készítmény, mely kakukkfűolajat tartalmaz a külső baktérium okozta fertőzések ellen, akváriumi vagy tavi díszhalak számára.

Még a leggondosabban tisztán tartott akváriumban is előfordulhat, hogy a halak baktériummal fertőződnek meg, mely kék vagy fehér pöttyök formájában látható a halak testén. A Sera Phyto med Baktazid segít elpusztítani ezeket a baktériumokat.

A készítmény hatóanyaga a kakukkfűolaj, mely a Thymus vulgaris L-ből és a Thymus zygis L-ből származik, mely növényeket az Aeromonas, Pseudomonas vagy Vibrio baktériumok okozta bőrgyulladás kezelésére használnak, illetve hatásos az akváriumban vagy tóban élő díszhalak uszony-és kopoltyúgyulladása esetén is.

 

Adagolás: adjon 1 ml oldatot a vízhez 40 literenként az első és a harmadik napon. Súlyos fertőzés esetén az ötödik napon adjoon 1 ml-t a vízhez 40 literenként. Oszlassa el egyenletesen a terméket a víz felszínén, majd kerverje össze a vízzel. A kezelés során kapcsolja ki az UV lámpákat (amennyiben vannak az akváriumban) és biztosítsa az akvárium megfelelő szellőzését. A biológiai szűrők működhetnek. A kezelést követően javasolt a víz átszűrése néhány alkalommal a Sera Super Carbonon keresztül.

Kiszerelés: 30 ml (400 - 600 L vízhez)

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ