Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

Ocean Nutrition Atison's Betta Starter 12g

Kíváló minőségű lárva haleledel fiatal Bettáknak, segíti a halak növekedését, fejlődését és ellenállóképességét a betegségekkel szemben.

Bővebb leírás

3 630 Ft áfával

(302 458 Ft / kg)

Loyalty program A termék megvásárlásával 10 hűségpontot szerezhet, mely értéke 70 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Az Atison's Betta Starter egy magas fehérjetartalmú, könnyen emészthető lárva haleledel.

 

Végül is a Betták tenyésztése nem nehéz. Ez az ivadékoknak készült nagyszerű eledel segíti a kishalak növekedését és ellenállóképességét a betegségekkel szemben. Magas fehérjetartalommal bír és különösen vonzó az ivadékok számára. Az eledel szabadon úszkáló morzsalékokból áll, a harmadik naptól az első hónap végéig adagolható. Ezután a további fejlődés fenntartása érdekében a Betta Pro készítmény használatát javasoljuk. Az eledelt vizsgálatok alá vetették, így kipróbált, kész termékkel nevelheti az ivadékokat. Az ivadékok életben maradásának arányát és a kishalak méretét figyelembe véve a Betta Starter és Betta PRO készítményeken nevelkedett Betták teljesítménye meghaladta más étrendek hatását.A Betták nagyobbak és elevenebbek.

  

  • magas fehérjetartalmú eledel

  • magas a többszörösen telítetlen zsírsavak és foszfolipid tartalma, az Omega3/Omega 6 aránya , és A3, D3, E és C vitaminokat tartalmaz.

  • rendkívül vonzó a kishalak számára

  • kíválóan stabilizálja a víz tisztulását, csökken az üledék mennyisége az akváriumban.

  • szabad úszkáló morzsalékok

Analitikai összetevők:  fehérje 55,0%; rost 1,9%, zsírok 9,0%; hamu 14,5%; nedvességtartalom 8,0%

Etetési útmutató: a kishalak korát és az állomány nagyságát figyelembe véve etesse a kishalakat naponta kétszer a harmadik naptól az első hónap végéig. A harmadik napon egy kanálnyi eledel körülbelül 300 kishal táplálékának felel meg.

Csomagolás: 12g

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ