Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

Trixie – kullancseltávolító

Toll alakú, dróthurokkal ellátott, műanyag kullancseltávolító.

Bővebb leírás

1 256 Ft áfával

Loyalty program A termék megvásárlásával 3 hűségpontot szerezhet, mely értéke 22 Ft. Az Ön hűségpontjai.


A TRIXIE hurkos kullancseltávolító speciálisan kifejlesztett eszköz, amely segítségével a kullancsokat tökéletesen eltávolíthatja háziállata szőrzetéből.

  • megakadályozza a veszélyes kórokozók átterjedését
  • a kullancsok könnyen eltávolíthatóak
  • nem tartalmaz semmilyen mérget, rovarirtószert

 

Használati utasítás: hajtsa szét a szőrzetet azon a helyen, ahol a kullancs található. A készülékből a fehér gomb segítségével alulról felfelé nyomja ki a hurkot. A hurkot helyezze a kullancs köré, amelyet ezt követően húzzon lefelé, és így távolítsa el a kullancsot. Amennyiben a kullancs túl nagy, és a hurok nem fér el körülötte, könnyed nyomással állítson a hurok nagyságán. Ellenkező esetben, ha a kullancs túl kicsi, a hurkot a készülék oldalán egy könnyed mozdulattal állítsa kisebbre úgy, hogy a kullancs ne csússzon ki. Kivételes esetekben a kullancsot nem lehet teljes egészében eltávolítani, ezért ilyen esetben forduljon állatorvoshoz.

A kullancs helyét minden kullancseltávolítás után fertőtleníteni kell.

 

A képen látható készülék színe csak illusztrációs jellegű. A terméket olyan színben küldjük, amilyenben a készülék éppen raktáron van.

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ