Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

sera Cyprinopur 250 ml

Tavi hal védelmére, baktérium és ponytetű ellen.

Bővebb leírás

5 602 Ft áfával

(22 406 Ft / l)

Loyalty program A termék megvásárlásával 15 hűségpontot szerezhet, mely értéke 108 Ft. Az Ön hűségpontjai.


A sera cyprinopur átfogó védelmet biztosít tavi halak számára baktériumok és pontytetvek ellen.

A bakteriális fertőzések tünetei a nyitott és gyulladt foltok a bőrön, ingatag mozgás, sötét elszíneződés, étvágytalanság, vízkór (puffadt has, kidülledő szemek). A ponytetű kb. 5 mm nagyságú parazita rákok. Az elvörösödő foltok a bőrön a szúrás után gyakran begyulladnak. A sera cyprinopur fertőtlenít, megszakítja a paraziták tevékenységét, megakadályozza az elterjedésüket, támogatja a halak egészséges fejlődését.

Használati utasítás:

Használat előtt felrázandó! Három napig adagoljon 250 ml 5000 l vízbe. Leginkább télen hajlamosak megbetegedni. Ajánljuk ősszel és tavasszal egy vitaminkúrát a sera Multivitaminnal és a sera Koi Multivitaminnal, egyszerűen az eledelbe csepektetve pl. a sera biogranulat-ba vagy a sera Koi Royal-ba. A sera Activant közvetlenül a vízbe adható. A vitaminkúra után betegségmegelőzést csináljanak. Hetente egyszer adagoljanak 100 ml-t 2000 liter vízbe. Ismételjék meg két hét után. A kezelés befejeztével ajánljuk aktív-szénnel előszűrni a vízet.

Összetétele 100 ml-ben:

fenol 1,88 g, 1,3 Dihydrobencol 4,4 g, etanol 5,77 g, aqua purifica ad 100 ml.

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ