Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

CLOREXYDERM FORTE sampon, 200ml

Fertőtlenítő, antibakteriális, állatorvosok által ajánlott sampon kutyáknak és macskáknak.

Bővebb leírás

4 588 Ft áfával

(22 940 Ft / l)

Loyalty program A termék megvásárlásával 14 hűségpontot szerezhet, mely értéke 87 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Fertőtlenítő sampon Chlorhexidine digluconate hatóanyaggal, antibakteriális hatással .

Állatorvosok által ajánlott antiszeptikus sampon kutyáknak és macskáknak. Ártalmatlanítja a baktériumokat, spórákat és élesztőbaktériumokat. Elátvolítja a kellemetlen szagokat, mely álatalában az élesztőbaktériumos fertőzés velejárója.

 

Javallat:

Clorexyderm sampon abban az esetben ajánlott, ha a tisztító hatást kell a fertőtlenítő hatással ötvözni. Amennyiben nincs tapasztalata ezzel a készítménnyel, haszánata előtt egyeztessen állatorvosával.

 

Adagolás:

macsák és kisebb termetű kutyák- 15 ml - ig

közepesen nagy kutyák - 30 ml - ig

nagy kutyák - 50 ml - ig

  • az adagolás csak tájékoztató jellegű, a sampon adagolása függ a kutya szőrzetének vastagságától, típusától és a kezelendő betegségtől
  • 1 teáskanál 5 ml - nek felel meg
  • 1leveses kanál 15 ml - felel meg.

 

A készítmény használata:

A szőrzetet nedvesítse be, vigyen rá elegendő mennyiségű sampont, főként a fertőzött területre. Elsősorban a lábujjak között, a pofa környékén, nyakon, hónalj tájékon, hason és fülek területén lehet a fertőzés helye. Habosítsa fel a sampont. Hagyja hatni 10-15 percig, figyeljen, hogy az állat ne nyalja le a készítményt. Az idő letellte után alaposan öblítse le az állat testét, ne maradjanak sampon származékok a szőrzeten!

Abban az esetben, ha az állatorvos nem javasolt mást, a kezelést 2 naponta kell ismételni 2/4 héten keresztül. Ezáltal az eredmény nem marad el, különösen hatásos a fertőzés komolyabb elterjedése előtt.

 

Összetevők: 100g kiszerelés 4g chlorhexidine digluconate-t tartalmaz; Isodecyl alkohol ethoxylát, Propylene Glycol, Glycerin, Dimethyl-alkyl-oxid, Lanoline ethoxylat, Hydroxyl ethyl celulóz, Parfum, Reactive Blue 21, ionizálatlan víz ad 100g

 

FIGYELEM!

  • Győződjön meg róla, hogy a sampon nem érintkezik eledellel, ivóvízzel, soha ne öntse a sampont olyan edénybe, melyből a kutya/macska ehet, vagy ihat!
  • Ne használja együtt más antiszeptikus hatású készítményekkel.
  • Vemhes, szoptató, beteg állatokon csak állatorvosi beleegyezéssel használja.

 

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ