Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

TROPICAL Sanital - Ketapang 120g/100ml

Akrarisztikai só Ketapang hozzáadásával.

Bővebb leírás

688 Ft áfával

(6 876 Ft / l)

Loyalty program A termék megvásárlásával 1 hűségpontot szerezhet, mely értéke 7 Ft. Az Ön hűségpontjai.


SANITAL + Ketapang akvarisztikai só  ketapang levél kivonattal (Indiai mandulafa - Terminalia catappa) és tölgyfa kéreggel.

 

Olyan akváriumi víz előállítására használatos, amely megfelel a fekete vizek élőhelyeit gyarmatosító halak számára, mint pl.: diszkoszhal, vitorláshal, neonhal, stb., valamint az enyhén sós élőhelyeknek. B1-vitamin hozzáadásával stressz ellen, ami fontos néhány félénkebb hal esetében, mint a fogaspontyfajtájúak. Tanninok és huminsavak melyek a ketapang kivonatban és tölgyfa kéregben találhatók, az akvárium vizét biztonságossá és egészségessé alakítják. Ezen összetevők hatása rendkívül fontos a halak szállítása közben, akklimatizáció ideje alatt, bőr elvékonyodása és sérülések esetén, és nagyobb vízcseréknél vagy újonnan létrehozott akváriumokba ahol magas a mérgező nitritek előfordulásának kockázata.
SANITAL + Ketapang javítja a felépülési lehetőségeket az összes akváriumban (meglévő vagy újonnan létrehozott) meggyorsítja a bőr, nyálkahártya és uszonyok regenerálódást, ezért ajánlott a lábadozó akváriumokba vagy karanténkor.

Adagolás:

általános akváriumokba – 10g sót (2 lapos kávéskanál) 50 liter vízre

lábadozó akváriumokba – 20g sót (4 lapos kávéskanál ) 50 liter vízre

A különböző fajta érzékenységű halaknál ezt az adagot csökkenteni lehet. Adagolhatja együtt Torfin Complex, Querex, Ketapang Extract és Blacklarin készítményekkel. Közepesen kemény és lágy vízben ajánlatos használni. A vizet szalmaszínre színezi, de a pH szintet nem változtatja.

Csomagolás: 120g/100ml

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ