Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

Hikari Goldfish Gold Baby 300 g

Különleges összetevőket tartalmaző eledel, fiatal aranyhalaknak és koi pontyoknak, támogatja a kiszínezést.

Bővebb leírás

4 186 Ft áfával

(13 953 Ft / kg)

Loyalty program A termék megvásárlásával 11 hűségpontot szerezhet, mely értéke 77 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Hikari Goldfish Gold Baby eledel alkalmas fiatal aranyhalaknak és koi pontyoknak, karotin tartalmának köszönhető, hogy támogatja a halak kiszínezését, kiegyensúlyozott tápanyag- és vitamin tartalma a kiváló egészségért és a megfelelő mennyiségű energiáért - 300 g.

 

  • Az eledel tartalmazza az összes szükséges tápanyagot és vitamint, amelyek fontosak az aranyhalak és a koi pontyok első életévében.

  • Mindennapi eledel karotin tartalommal, amely aktívan támogatja a kiszíneződést.

  • Lebegő eledel könnyen lehetővé teszi a halak tápanyag szükségletének figyelését és mennyiségének beállítását, így elkerüli a túletetést, a vizet nem szennyezi.

 

A Kamihata Fish Industries cég, a Hikari eledelek gyártója, már tizenegy évtizede foglalkozik díszhalak tenyésztésével és kínálja a legjobb és legkiválóbb eledeleket, amelyek jelen esetben a globális piac csúcsán vannak. Ilyen rang eléréséhez számos expedíciót és tanulmányt kell sikeresen végrehajtani, ahol a halakat saját környezetükben figyelik. A Hikari márkát a NASA felszólította speciális eledel kifejlesztéséhez, űrsiklóban tartott halak részére, amely a Föld körüli pályán kering

 

Összetétel: gabonafélék, halak és származékaik, növényi eredetű származékok, zöldségek, zöldség koncentrátum kivonat, puhatestűek és rákfélék, élesztő, olajok, zsírok, ásványi anyagok.

Elemzés: fehérjék 35 %, zsírok 6 %, rostok 1,3 %, hamu 10,7 %, foszfor 0,9 %.

Adalékanyagok: A vitamin 19000 IU/kg, D3 vitamin 3000 IU/kg, E vitamin 550 mg/kg, C vitamin C (stabilizált) 100 mg/kg, 1,5 mg/kg, 100 mg/kg, 9,9 mg/kg, 39 mg/kg, 390 mg/kg.

Etetési útmutató: Ha a víz hőmérséklete több mint 10°C, 2 - 4 x  adagolja naponta, annyi mennyiséget amelyet a halak perceken belül elfogyasztanak.

Csomagolás: 300 g.

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ