Kozmetika kutyáknak - egészség, higiénia, szépség

Kutyád egészsége, tisztasága és szépsége nélkülözhetetlen jólétéhez és hosszú távú egészségéhez. Az abc-zoo.hu oldalon a kutyakozmetikai termékek széles választékát kínáljuk a kutyagondozás minden területén . Fedezd fel kínálatunkat, és találd meg a legjobbat négylábú barátodnak.

Tovább arrow_drop_down

Minőségi samponok elengedhetetlenek ahhoz, hogy kutya szőrzete tiszta és egészséges legyen. Kínálatunkban különböző szőrtípusokhoz és speciális igényekhez használható samponok találhatók, beleértve az antibakteriális , parazitaellenes és hipoallergén samponokat.

 

A megfelelő szem- és fülápolás fontos a fertőzések megelőzésében és tisztán tartásában. Szemcseppeket, tisztító oldatokat és egyéb szem- és fülegészségügyi termékeket kínálunk. A kutyák fogtisztítása elengedhetetlen a fogkő és a rossz lehelet megelőzéséhez. Kínálatunkban fogkefék, fogkrémek és szájsprayek találhatók.

 

A mancsok gondozása fontos a sérülések és fertőzések elleni védelem érdekében. Krémeket, balzsamokat és védőcsizmákat kínálunk. A rendszeres fogmosás és nyírás segít abban, hogy kutyája szőrzete egészséges és gubancmentes legyen. Kínálatunkban különféle kefék, fésűk és vágópengék találhatók minden szőrtípushoz.

 

A hullásgátló termékek segítenek csökkenteni a szőrhullás mértékét, és tisztán tartják a házat a kutyaszőrtől. Permeteket, olajokat és egyéb termékeket kínálunk. A megfelelő ápolás fontos a kutya kényelme és egészsége szempontjából. Kiváló minőségű ollókat és fogókat találsz kínálatunkban.

 

A riasztó és tisztítószerek segítenek tisztán tartani a házat és a kültéri környezetet, és mentesek a nem kívánt szagoktól. Különféle tisztító- és riasztószereket kínálunk.

 

A megfelelő kutya higiéniához különféle WC-ket, betéteket és pelenkákat kínálunk , amelyek megkönnyítik kutyája benti gondozását.

 

A tiszta környezetért séta közben, a tasakok és a kakizsákok elengedhetetlenek. Különböző méretű és típusú táskákat kínálunk.

 

A megfelelő kutyaápolás nem csupán az alapvető higiéniát foglal magában. Az abc-zoo.hu oldalon mindent megtalál, amire szüksége van kutyájának egészségéhez, higiéniájához és szépségéhez. Ne felejtse el blogunkat, az abc-zoo.hu címen , ahol értékes tanácsokat és tippeket talál a kutyatartóknak.

sync
Termékek betöltése ...