Kerti kellékek

A kerti kellékek kategóriában termékek széles választékát kínáljuk, melyek kielégítik az Ön legmagasabb elvárásait is. A gereblyéktől kezdve egészen a speciális ágvágó ollókig. A kínálatban lévő termékek úgy lettek kifejlesztve, hogy Ügyfeleink munkáját megkönnyítsek és effektívebbé tegyék, de mégis árban elérhetőek legyenek.

Tovább arrow_drop_down

Az általunk összeállított kerti kellékek kategória egybevonja a fűrészek és fejszék választékát, melyek ideálisak mindenféle vastagabb ágak eltávolításához és bokrok formázásához. A megfelelő munkaeszköz kiválasztásával a munka gyorsabb és effektívebb lehet.

 

A föld igazán könnyű karbantartásához gereblyéket és kapákat kínálunk. Nagy segítséget nyújtanak a föld dolgozásában, gondozásában és a talaj egyenlítésében. Az erős lapátok és ásók elengedhetetlen kellékek és segédeszközök egy igazi kertész számára. Minden gyönyörű kert titka a megfelelő kellékek és segédeszközök mögött rejlik.

 

A munka megkönnyítésére és a nehezen hozzáférő helyekre ágvágó és teleszkópos ollókat kínálunk. Ezekkel a termékekkel magasabban fekvő ágakat érhetünk el, létra használata nélkül.

 

A talaj egyenlítésére itt vannak a kerti hengerek, melyek megfelelőek lehetnek a befüvesített kert gondozásánál is. A megszokott gyepápoláshoz a kínálatunk tartalmazz kaszákat és sarlókat is.

 

Az innovatív megoldást kedvelőknek Multiclock és Multiclick rendszert kínálunk, hogy még gyorsabb legyen a kertben való munka és több idő legyen a kertben való pihenésre.

 

Legyen a kertje mindig TOP formában az ABC-ZOO.hu weboldalon vásárolt termékeknek köszönhetően. Látogasson el blogunkra és olvasson még több hasznos tippet és cikket a kertgondozás rejtelmeiről, praktikáiról.

sync
Termékek betöltése ...