Virágcserepek

Az abc-zoo.hu oldalon cserepek széles választékát találja minden kertészeti igényhez. Akár stílusos megoldásokat keres erkélyére, akár funkcionális tartokat kerti növények számára, virágcserepeink nem okoznak csalódást.

Tovább arrow_drop_down

Műanyag virágcserepek

A műanyag virágtartók ideális választás azok számára, akik könnyű és megfizethető megoldást keresnek. A modern gyártási technológiának köszönhetően ezek a vetőgépek nem csak tartósak, de esztétikusak is. Különböző színben és méretben kaphatók, hogy bármilyen helyre illeszkedjenek.

Fa utánzatú virágcserepek

A fautánzatú virágtartók a természetes megjelenést a modern anyagok előnyeivel ötvözik. Időjárásállóak, miközben a fa elegáns megjelenését kölcsönzik kertjének vagy erkélyének karbantartás nélkül.

Rattan utánzatú virágcserepek

A rattan utánzatú virágtartók nagyszerű választás azok számára, akik eleganciát szeretnének varázsolni a terükbe. Ezek a virágtartók könnyűek, tartósak és könnyen tisztíthatók, így praktikus választás a mindennapi használatra.

Kerámia virágcserepek

A klasszikus dizájn szerelmeseinek a kerámia virágtartók a kézenfekvő választás. Magas esztétikai értéket kínálnak, és ideálisak beltéri és kültéri használatra egyaránt. A kerámia megtartja a nedvességet, és stabil feltételeket biztosít a növények növekedéséhez.

Természetes anyagokból készült edények

Ha a környezetbarát megoldásokat részesíti előnyben, a természetes anyagokból készült virágtartóink kínálatunk csak az on számára készült. A bambusz, juta és más természetes szálak egyedi megjelenést kölcsönöznek ezeknek az edényeknek, miközben környezetbarátak.

Függő virágcserepek

A függő virágtartók ideális megoldást jelentenek kis erkélyekre és teraszokra. Hatékony helykihasználást tesznek lehetővé, és függőleges dimenziót adnak teraszának vagy erkélyének. Többféle méretű és stílust kínálunk, így kiválaszthatja az on számára legmegfelelőbbet.

Erkélyre tervezett virágcserepek

speciálisan erkélyre tervezett virágtartók praktikusak és stílusosak. Kompakt méreteik és rögzítési lehetőségeik biztosítják, hogy növényeinek még kis helyen is bőven legyen helye a növekedéshez. Ezenkívül az erkélyes virágtartók időjárásállóak.

 

Az edények minden kert és erkély szerves részét képezik. Akár a műanyagot, akár a kerámiát, akár a természetes anyagokat részesíti előnyben, az abc-zoo.hu oldalon mindent megtalál, amire szüksége van a gyönyörű és funkcionális zöldfelületek létrehozásához. További inspirációért és tippekért látogassa meg blogunkat, ahol értékes tanácsokat találhat a kertészeknek.

sync
Termékek betöltése ...