Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

Külső UNI MAX Profesional 250 szűrő - 650 liter/óra

ingyenes házhozszállítás

AquaEl UNIMAX profesional 250 - külső szűrő.

Bővebb leírás

41 013 Ft áfával

Loyalty program A termék megvásárlásával 132 hűségpontot szerezhet, mely értéke 818 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Külső vízszűrő - AquaEl UNIMAX profesional 250.

Külső dobozos szűrő 650 liter / óra teljesítménnyel rendelkezik, amely 250 literes akváriumba alkalmas. Tartalmaz: szűrőszivacsot, CarboMax, ZeoWonder, BioCeraMax Pro. A szűrőkosár 4x1,3 literes médiumra! Szabadon választható szűrőanyag kombináció. A szűrőanyag a csomag része.

Szabadalmaztatott nagyon egyszerű töltési mechanizmust tartalmaz. A kategóriájában a legnagyobb térfogattal rendelkezik a kosarak lehetővé teszik a szűrőanyag szabad variálását (a szűrő már minden szűrőanyagot tartalmaz). A beállított szűrőfej lehetővé teszi a problémamentes szűrő leválasztását és karbantartását. A kerámia tengely garantálja a csendes működést. Tengeri és édesvízi akváriumokba használható.

Minimális karbantartást igényel és hosszú élettartammal rendelkezik, az igényesebb felhasználók számára is. Kiválló az ár / teljesítmény aránya. A szűrő az Európa érem tulajdonosa, amelyet a minőségéért kapott.

Az 1984 óta a piacon tevékenykedő Aquael az egyik vezető európai gyártó az akváriumi technikák terén. A minőségi és a megfizethető akváriumi termékekre öszpontosítanak

Technikai adatok:

fogyasztás: 11 W
a szivattyú teljesítménye: 650 liter / óra
max. teljesítmény: 1000 liter / óra
akváriumokba: 250 literig
a szűrőanyag kapacitása 4 x 1,3 l
méretek (h/sz/m) 25 x 22,5 x 41 cm

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ