Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

sera Bakto Tabs 275 tabletta

Bakteriális megbetegedések kezelésére alkalmas gyógyszer.

Bővebb leírás

2 974 Ft áfával

Loyalty program A termék megvásárlásával 8 hűségpontot szerezhet, mely értéke 58 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Táp akváriumi halaknak bakteriális megbetegedések kezelésére.

 

A betegség tünetei: felpuffadt has, elálló pikkelyek, kidülledt szemek, hintázó úszómozgások, sötét elszíneződés, étvágytalanság.

Ne használják tengeri akváriumba gerinctelenekkel!

Használati utasítás: A tartós probláma alatt kizárólagosan a sera bakto Tabs-szal etessenek, ne használjanak más eledelt! Alaposan levegőztessenek és szűrjék a vizet, de ne aktív szenen keresztül! Kapcsolják ki a CO2 adagolót és UV lámpát, ha telepítve van. Az akváriumban naponta cseréljék a víz egy részét. Spórolnak a vízzel a fél adag sera aquatan-nal. A halakat folyamatosan sera bakto Tabs-szal kellene hogy táplálják, amíg nem lesznek rendben. Az aktív anyag közvetlenül a fertőzött szervekre hat. Több megbetegedés esetén hozzáadhatnak sera baktopur direct-et az utasítás szerint.

Az alkalmazás befejeztével cseréljék ki a víz egy részét és az új vizet kezeljék sera aquatan-nal és sera bio nitrivec-cel, néhány napig az aktív szenen keresztül szűrjék (sera super aktív szén). Hatékony segítség a gyors gyógyuláshoz a sera Fistamin adagolása. Ne adagolják a sera Fistamin-t közvetlenül a sera bakto Tabs tablettákra.

Kiszerelés: 275 tabletta

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ