Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

Bio Water Conditioner SZETT 250 ml + nitrifikáló baktérium 12 tabletta

A szett vízkezelő készítményt és nitrifikáló baktériumot tartalmaz, amely akváriumokhoz ajánlott.

Bővebb leírás

2 105 Ft áfával

(8 418 Ft / l)


Értesítést kérek, ha kapható

Loyalty program A termék megvásárlásával 6 hűségpontot szerezhet, mely értéke 37 Ft. Az Ön hűségpontjai.


A készlett folyékony szert tartalmaz, amely a gyors vízkezeléshez megfelelő akváriumokban, valamint képes eltávolítani a friss csapvízből az összes szennyező anyagot, nehézfémet, klórt. Valamint Bacterium E indító baktáriumot is tartalmaz, amelynek a használat a szűrőbe ajánlott.

 

Water conditioner

Aktiváló anyagokat ad a vízbe, tehát jódot, magnéziumot és antistressz B-vitamin csoportot. Növeli az nyálkaképződést és így jelentősen védi a kevésbbé ellenálló halakat.

Használati utasítás:
Adagoljon 1/2 kupak szert 20 l vízbe. Az elenyésző kék színezés igazolja a készítmény hatását. Minidg vízcserénél, karanténnál és gyógyszeres kezelés utáni felépülésnél használják.

Bacterium E

A biológiai aktivátor az indító baktérium keverékkel és enzim tartalommal fontos az akvárium biológia egyensúlyának kialakításában. Biztosítja a szűrő gyors befuttatását, a kivánt baktériumok aktiválását, amely fontos a minőségi biológiai szűréshez. Meggyorsítja a nitrogéntartalmú anyagok bomlását - ammónia, nitrát, nitrit, megakadályozza az algásodást.

 

Használati utasítás:
Új tartályok esetében: Az első nap és 7. nap a tartály létrehozása után tegyen 2 kapszulát 100 l akvárium vízbe úgy, hogy az 1. kapszulát a vízbe és a 2. kapszulát közvetlenül a szűrőbe teszi.

Szűrő karbantartás esetében: Minden 15-dik nap használjon 1 kapszulát 100 liter akvárium vízbe - a szűrő tisztítása után közvetlenül a szűrőbe

Vízcserénél ( részleges ): Vízcere után 1 kapszula 100 l csapvízbe - közvetlenül az akváriumba!!!

A gyógykezelés után (mint egy megelőzés a további betegségek ellen): Az utolsó adagolás után 2 kapszulát helyezzen 100 l akvárium vízbe úgy, hogy az 1. kapszulát a vízbe és a 2. kapszulát közvetlenül a szűrőbe teszi.


FIGYELMEZTETÉS: a túladagolása káros lehet.

A zselatin kapszulát óvatosan nyissa ki és szórja ki a tartalmát közvetlenül a csapvíz felszínére, a szűrőbe a teljes kapszulát helyezze be.

Csomagolás: 250 ml water conditioner és 12 db bacterium E tabletta

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ