Ózonizátor 200 mg / óra Sander

ingyenes házhozszállítás
Ózonizátor 200 mg / óra Sander
chevron_left
chevron_right

Ózonizátor 200 mg / óra Sander

Édesvízi és tengeri akváriumokhoz alkalmas fertőtlenítő - SANDER ÓZONIZÁTOR  C200.

Bővebb leírás
Raktáron Raktáron
98 870 Ft áfával
- +
A termék megvásárlásával 274 hűségpontot szerezhet, mely értéke 1 973 Ft. Loyalty program Az Ön hűségpontjai.

SANDER ÓZONIZÁTOR  C200 - leghatékonyabb termék a betegségek gyógyítására, a baktériumok, vírusok és paraziták eltüntetésére - a legideálisabb fertőtlenítő.

Tengeri és édesvízi akváriumokba használható.
Ózon termelés kapicitása: 50 ÷ 200 mg / óra.

Édesvízi akváriumokba / tavakba, térfogata : 500 - 4000 l

Tengeri akváriumokba:  500 - 2000 l térfogattal

Mi tulajdonképpen az ózon?

Az ózon az oxigén speciális formája. Az oxigént normális esetben 2 atomos molekula alkotja, de az ózon háromatomos oxigén. Az ózon biokémiai reakció hatása az akváriumban nagyon erős oxidáló erőből tevődik össze. Az ózon a legerősebb oxidálószer, miközben nem ártalmas a környezetre és így, hogy három atom oxigénből áll semmilyen mértékben nem befolyásolja az akvárium kémiáját (akvárium víz). Támogatja az akváriumi vízekben levő toxinok lebomlását - nitrit és ammónium vegyületek.

Mik is az Ózon használatának előnyei?

A természetes oxidáló fertőtlenítő folyamat hatékonyabb és szélesebb alkalmazási körrel bír a káros anyagokkal szemben mint, pl. az UV sugárzás. Óvatos adagolással könnyen eltávolíthatóak a vízből a patogén baktériumok és egyéb nem kívánatos baktériumok. Kristálytiszta és főként egészséges vízet kapunk, megöli a patogén anyagokat, az oxidációs folyamattal eltünteti a nem kívánt nitriteket, megnöveli a víz természetes oxidációs képességét, megszünteti a sárga anyagokat a vízből, megnöveli a tengeri akváriumokban a habmentesség hatását, a pozitív hatásával segít a biológia szűrésnél az akváriumi szűrőkben vagy tavakban. Hatásosan képes segíteni a biológiai folyamatokban az Ön tavában.

 

Az ózonfejlesztő működtetéséhez szükséges levegőztető motor, amely nem része a kiszerelésnek.

Vásárlóink, akik megvették ezt a terméket, megvették a következőket is:
Legkeresettebb termékek ebben a kategóriában: