Alom macskáknak

A macskaalom kategóriában olyan macskaalom széles választékát találja, amelyek minden állattartó igényeit kielégítik. Különféle típusokat kínálunk, beleértve a bentonit , fa , kukorica , kókusz és szilikát almot.

Tovább arrow_drop_down

Szilikát alom

A szilikát macskaalom kiváló nedvesség- és szagfelvevő képességéről ismert. Könnyűek, pormentesek, és ritkábban kell cserélni, mint más típusú almot. Az tisztitasuk  is egyszerű, mivel a szilikát almokat le lehet öblíteni a WC-n, ahol feloldódnak. Ha könnyed megoldást keres macska alomdobozának tisztán tartására, a szilikát alom nagyszerű választás.

Bentonit alom

A bentonit macskaalom nedvességgel érintkezve szilárd csomókat képez, ami megkönnyíti az alomdoboz tisztítását. Ez az alomtípus nagyon népszerű a tenyésztők körében, akik értékelik nagy nedvszívó képességét és hatékony szagelnyelő képességét.

Fa alom

A fából készült macskaalom egy környezetbarát megoldás, amely biológiailag lebomlik és környezetbarát. Ezek az almok gyakran újrahasznosított fából készülnek, és természetes illatot biztosítanak, amely semlegesíti a szagokat. Ideálisak a környezetbarát megközelítést kedvelő tenyésztők számára.

Kukorica alom

A kukorica macskaalom természetes anyagokból készül, és biológiailag is lebomlik. Ez a fajta alom hipoallergén, ami előnyös az érzékeny bőrű vagy allergiás macskák számára. A kukoricaalmok kiváló felszívódást és szagszabályozást biztosítanak.

Kókusz alom

A kókuszos macskaalom kókuszrostból készül, és egy másik környezetbarát alternatíva. Ezek az almok puhák, antibakteriálisak és kiváló nedvességfelvételt biztosítanak. A kókuszos macskaalom olyan tenyésztők számára alkalmas, akik fenntartható és természetes megoldást keresnek.

 

Ha további tanácsokat és tippeket keres macskája gondozásához, látogassa meg blogunkat az abc-zoo.hu címen . Itt sok hasznos információt és tanácsot talál, amelyek segítenek megőrizni macskája egészségét és boldogságát.

sync
Termékek betöltése ...