Jutalomfalatok kutyáknak

A legjobb és legfinomabb kutya jutalomfalatot keresed? Az ABC-ZOO.hu webáruház itt van számodra, széles választékkal, amely minden kutyának örömet okoz. A kölyökkutyáknak szánt egészséges jutalomfalatoktól a felnőtt kutyák jutalmazásáig, kínálatunk kifejezetten a minőségre és a változatosságra összpontosít.

Tovább arrow_drop_down

E-shopunkban különböző kategóriákba sorolt jutalomfalatokat találhatsz, így könnyedén kiválaszthatod a kutyádnak legmegfelelőbbet.

 

A fogászati jutalomfalatokat tökéletes választásnak tartod kedvenced fogainak és ínyének egészségének megőrzéséhez. Segítenek csökkenteni a fogkövet és jótékony hatást gyakorolnak kedvenced fogainak egészségére.

 

Az olyan szárított kutya jutalomfalatok, mint a csirkemell, a marhahús vagy a halfilé kiváló fehérjebevitel jutalmak. Természetes szárítással készülnek, ami biztosítja az ízek és tápanyagok megőrzését.

 

A rágós jutalomfalatokat, beleértve a kutya granulatumok és a kutyaknak agancsok is, ideálisak az egészséges fejlődés és növekedés szempontjából. Hosszú órákon át tartó szórakozást és rágást biztosítanak, hozzájárulva kutyád lelki jólétéhez.

 

A könnyű és ropogós kekszek nagyszerű választás gyors jutalomfalatnak a kiképzés során, vagy kis jutalomfalatnak két étkezés között. Minőségi alapanyagokból készülnek és könnyen emészthetőek.

 

A természetes csontok nem csak táplálékot nyújtanak, hanem segítenek a fogak tisztításában és az íny masszírozásában is. Biztonságos és tartós alternatívákat is kínálunk, amelyeket kifejezetten úgy alakítottunk ki, hogy a törésveszélye nélkül rághatóak legyenek.

 

Az állatok gondozásával kapcsolatos további információkért feltétlenül látogasson el az ABC-ZOO.hu blogunkra, ahol értékes tanácsokat és tippeket találhatsz tenyésztők számára.

sync
Termékek betöltése ...