Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

CO2 diffúzor TURBO - motoros

TURBO CO2 diffúzor - a CO2 buborékok felbomlására és a vízben a CO2 elosztására alkalmas.

Bővebb leírás

7 595 Ft áfával


Értesítést kérek, ha kapható

Loyalty program A termék megvásárlásával 24 hűségpontot szerezhet, mely értéke 149 Ft. Az Ön hűségpontjai.


CO2 diffúzor TURBO - motoros HYDOR

Ideális diffúzor a tökéletes CO2 buborékok felbomlására és a maximális CO2 elosztására a vízben. Az apró méretek (kb. 4,5 cm átmérő x kb. 7,5 cm magasság alapzattal együtt, kb. 2,5 cm a kupola magassága) lehetővé teszi ennek a diffúzor típusnak a kavicsok, valamint a növények közé való elrejtését. A titok abban rejlik, hogy a kis szivattyúkkal ellentétben, többsörtés rotorral rendelkezik. A CO2 buborék alulról kerül a rotorba ami millió apró buborékra bontja fel. A vízhez surlódása közvetlenül a reaktorban történik, ahol azonnal összekeveredik a CO2 a vízzel. A vízsugár fentről kerül beszívásra és a felbomlatlan buborékokat visszaszívja a motoros részben és újra összekeveri. Ennél a tipusú reaktornál a CO2 vízzel való keverése sokkal hatásosabb mint bármelyik (kereskedelmi) passzív reaktornak. A tapasztalatok alapján és az ügyfeleknél beüzemelt reaktorok menyisége szerint ez a szerkezet teljes métrékben használható 50 l-es vagy akár 2000 l akváriumba is. A diffúzor 230V AC hálózathoz kapcsolható, a tápkábele rendkívül hosszú ( kb. 2,5 m), a csomagolásban professzionális CO2 cső is található a CO2 szett és a diffúzor összekapcsolásához az akvárium belsejében.

 

Javasoljuk kivenni a belső kék habszivacsot és végképp nem használni! Ennek nincs semmilyen hatása a termék működésére, egy idő után piszkos lesz és csökkenti a vízáramlást - az eltávolításától a reaktor hosszú hónapra gondozásmentessé vállik - nem keletkezik eltömődés és a CO2 elosztás teljesen állandó. Ajánljuk szintén a diffúzor hálózati tápegységét rácsatlakoztatni a közös elektromágneses szelep kapcsolóra, (világítás időzítő, programozott GEMBIRD USB foglalat, kapcsoló foglalat pH Controllet...)hogy szintén akkor kapcsoljon be amikor az elektromágneses szelep és  fut a CO2 adagolása.

 

 

 

 

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ