Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

 • Nincsenek termékek

 • Szállítás Ingyen
 • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

Elektromos nyakörv SportDOG 450m

akció
ingyenes házhozszállítás

Kiképzéshez alkalmas elektromos kutyanyakörv, póráz használata nélkül, 450 méteres távolságig.

Bővebb leírás

Akciós ár!

61 535 Ft áfával

71 579 Ft áfával

Loyalty program A termék megvásárlásával 198 hűségpontot szerezhet, mely értéke 1 228 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Kutyák számára alkalmas elektromos nyakörv SportDOG 450m.

A rendszer segít a kutyák kiképzésében póráz használata nélkül, 450 méteres távolságban. A távirányító megnyomása esetén először egy hangjelzést küld, amely aktiválja a kutya nyakán a nyakörvet. Amennyiben helyesen alkalmazzák a kiképző berendezést, akkor az Ön kedvence számára egyszerű és hatékony lesz a kiképzés. A kutya különböző parancsokat tanul meg, amelyeket póráz nélkül igen nehezen tanulna meg (pl. parancs "hozzám" és hasonlókat). Az egyik legfontosabb parancs, amit meg kell, hogy tanuljon, hogy hívásra a gazdájához menjen. Ha kutyája nem reagál az Ön hívására és ha ezenkívül hajlamos az autókat, madarakat és embereket üldözőbe venni, a 450 méteres kiképző berendezés, amely ebben segítséget nyújt.

Ezen felül a képzési berendezést képes segíteni az idősebb kutyákat leszoktatni a már tanult szokásokról, mint pl. az emberekre való ugrálásról, szemetek elásásáról (vagy "a kertfeltúrásról"), túlzott ugatásról, az Ön kedvenc székén való fekvéséről és egyéb. A berendezést kiváló segítséget nyújt még a kutyusok figyeléséhez, amikor hajlamos a "szemeteket gyűjteni". Képesek lesznek a távolban kutyájuk számára parancsot adni "enged" és ő Önre azonnal hallgatni fog még mielőtt "nyelne" és egy idő után ezek a szokások nem térnek vissza.


FIGYELMEZTETÉS:

A SportDog-425E kiképző berendezés a kevésbé keményfejű kutyusoknak alkalmas. Amennyiben keményfejű kutyája van, akkor inkább a SportDOG SD-1225E (1200 m) vagy SD-1258E berendezést ajánljuk. Ezek a berendezések erősebb stimuláció beállításra képesek, ha szükséges.

A berendezés alap meghatározása SportDOg 450m:

 

 • az SD-425E kiképző elérheti a 450 métert
 • teljesen meríthető/vízálló 7,6 m-ig, speciális DryTek technológia
 • bármilyen fajta kutya, de főleg vadász kutyák kiképzésére alkalmas
 • a képzésnél használható hang, vagy statikus korrekció
 • 7 fokozatú statikus korrekciós+ rezgés + hang
 • újratölthető nyakörv és jeladó (a berendezés teljes feltöltéséhez 2 óra elegendő)
 • 3 kutyáig bővíthető rendszer további nyakörvek vásárlása esetén
 • beállítható nyakörv 28 - 71 cm nagyságig

A készlet tartalma: nyakörv, kiképző jeladó, töltő a jeladóhoz, a jeladó felakasztására alkalmas zsinór (szíj), kicserélhető hosszú csap korrekció, utasítás.

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ