Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

Spray paraziták ellen, Frontline 250 ml

akció

Paraziták elleni készítmény kutyusok számára - Frontline 250 ml.

Bővebb leírás

Akciós ár!

6 070 Ft áfával

7 595 Ft áfával

(24 278 Ft / l)

Loyalty program A termék megvásárlásával 19 hűségpontot szerezhet, mely értéke 116 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Védelmet nyúj kutyusoknak és macskáknak a kullancsok és bolhák ellen.

Jellemzője: A Frontline rovarirtó és atkaölő, amely azonnal és kiméletlenül elpusztítja a bolhákat, kullancsokat és egyéb, a bőr felületén tartózkodó, ízeltlábú, külső élősködőket. Felnőtt macsakák, 2 napos kölyökkutáknak és a 7 hetes macskák számára is ajánlott.

Összetétele : Fipronil 250 mg 100 ml készítményben, copolvidon, izopropil - alkohol,  víz.
Adagolás: A hatóanyag általános adagja 3 ml oldat illetve 6 pumpálás 1 kg súlyra. A szőr hosszúságától függően növelhető az adagolás 12 pumpálás 1 kg súlyú állatokra.
Jelzés: Bolhák, tetvek és kullancsok ellen nyújt védelmet kutyusok és macskák részére, valamint az újabb megtámadások ellen nyújt biztonságot.

Alkalmazási módja: Permetezzük a készítményt a teljes testfelületre, a flakont az állattól kb. 10-20 cm távolságra tartva. A természetes szőrnövekedés ellenében permetezzünk, figyelve arra, hogy a teljes testfelület fedve legyen, a szőrzetet a készítmény teljesen átjárja. A kutyáknál 5 hétig, a macskáknál  4 hétig tart a védelem. A fej kezelésekor a kezelő személy gumikesztyűs kezébe kell permetezni a készítményt, majd bedörzsölni a szőrzetbe. Az állatot letörlés nélkül hagyjuk megszáradni. A kezelés előtt és után 48 óráig kerüljük a samponos fürdetést. A Frontline permet nem adályozza meg az összes kullancs megtapadásár, viszont minden kullancsot megöl a következő 24 és 48 órán belül, mielőtt még teljesen behatolnának és megfertőzhetnék az állatot betegségekkel (pl., Lyme-kór). A megölt kullancsok gyakran leesnek, vagy kézzel könnyen eltávolíthatók.
Figyelmeztetés: a permet használata közben használjon védőkesztyűt, ne permetezze szembe, szellőztessen. A kezelés alkalmazása közben ne dohánnyozzon, ne igyon, ne egyen, akadályozza meg, hogy a szemébe kerüljön, gátoljuk meg a kutyák egymás nyalását, tartsák távol a gyerekektől.
X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ