sera Baktopur Direct 100 tabletta

sera Baktopur Direct 100 tabletta
chevron_left
chevron_right

sera Baktopur Direct 100 tabletta

Gyógyszer bakteriális megbetegedések ellen akváriumi halaknak.

Bővebb leírás
Raktáron Raktáron
14 036 Ft áfával
- +
A termék megvásárlásával 36 hűségpontot szerezhet, mely értéke 274 Ft. Loyalty program Az Ön hűségpontjai.

Bakteriális megbetegedések, amely felfúvódott hasról nyilvánúl meg, pikkelybántalmak, sötét elszíneződések, kidülledt szemek és végső szakaszban teljes apátia kezelésére ajánlott gyógyszer. A Sera baktopur direct előrehaladott állapotban is segítséget nyújt.

 

Használati utasítás: 1 tablettát 50 L vízhez. A kezelés alatt jól levegőztesse az akváriumot, kapcsolja ki a CO2 adagolást, ne alkalmazza az aktív szén szűrést. 3 nap múlva végezzen 50 %-os vízcserét. A vizet a sera aqutan-nal kezelje, aktív szenen keresztül végezze a szűrést. Amennyiben a tünetek nem tünnek el, a kezelést ismételjék meg. A kezelés elpusztítja a hasznos baktériumokat, ezért sera nitrivec-kel elő kell készíteni.

Amennyiben a betegség már nagyon előrehaladott ajánljuk a beteg halakat egy tartályba tenni 30 percre, amelybe 2 l akváriumi vizet tegyenek 1 tabletta sera baktopur-ral. A használt vizet öntsék a lefolyóba. A halakat tegyék vissza az akváriumba, ahol normál gyógyszer koncentráció van. A kezelést után meggyorsítják a lábadozást a sera fistamin segítségével. Az alacsony rendű élőlényeket a tengeri akváriumokban a gyógyszer elpusztíthatja, ezért a halakat egy elkülönített tartályba kezeljék.

Összetétel: Nifurpirinol 27,6 mg, semleges kötőanyag 1,0 g-ig.

Kiszerelés: 100 tabletta