Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

sera Baktopur Direct 100 tabletta

Gyógyszer bakteriális megbetegedések ellen akváriumi halaknak.

Bővebb leírás

12 929 Ft áfával


Értesítést kérek, ha kapható

Loyalty program A termék megvásárlásával 36 hűségpontot szerezhet, mely értéke 252 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Bakteriális megbetegedések, amely felfúvódott hasról nyilvánúl meg, pikkelybántalmak, sötét elszíneződések, kidülledt szemek és végső szakaszban teljes apátia kezelésére ajánlott gyógyszer. A Sera baktopur direct előrehaladott állapotban is segítséget nyújt.

 

Használati utasítás: 1 tablettát 50 L vízhez. A kezelés alatt jól levegőztesse az akváriumot, kapcsolja ki a CO2 adagolást, ne alkalmazza az aktív szén szűrést. 3 nap múlva végezzen 50 %-os vízcserét. A vizet a sera aqutan-nal kezelje, aktív szenen keresztül végezze a szűrést. Amennyiben a tünetek nem tünnek el, a kezelést ismételjék meg. A kezelés elpusztítja a hasznos baktériumokat, ezért sera nitrivec-kel elő kell készíteni.

Amennyiben a betegség már nagyon előrehaladott ajánljuk a beteg halakat egy tartályba tenni 30 percre, amelybe 2 l akváriumi vizet tegyenek 1 tabletta sera baktopur-ral. A használt vizet öntsék a lefolyóba. A halakat tegyék vissza az akváriumba, ahol normál gyógyszer koncentráció van. A kezelést után meggyorsítják a lábadozást a sera fistamin segítségével. Az alacsony rendű élőlényeket a tengeri akváriumokban a gyógyszer elpusztíthatja, ezért a halakat egy elkülönített tartályba kezeljék.

Összetétel: Nifurpirinol 27,6 mg, semleges kötőanyag 1,0 g-ig.

Kiszerelés: 100 tabletta

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ