sera Baktopur Direct 8 tabletta

sera Baktopur Direct 8 tabletta
chevron_left
chevron_right

sera Baktopur Direct 8 tabletta

Gyógyszer bakteriális megbetegedések ellen akváriumi halaknak.

Bővebb leírás
Raktáron Raktáron
3 056 Ft áfával
- +
A termék megvásárlásával 8 hűségpontot szerezhet, mely értéke 61 Ft. Loyalty program Az Ön hűségpontjai.

Bakteriális megbetegedések kezelésére ajánlott gyógyszer amely felfúvódott hassal, pikkelybántalmak, sötét elszíneződések, kidülledt szemek és végső szakaszban teljes apátiában nyilvánul meg. A Sera baktopur direct előrehaladott állapotban is segítséget nyújt.

 

Használati utasítás: 1 tablettát 50 L vízhez. A kezelés alatt jól levegőztesse az akváriumot, kapcsolja ki a CO2 adagolást, ne alkalmazza az aktív szén szűrést. 3 nap múlva végezzen 50 %-os vízcserét. A vizet a sera aqutan-nal kezelje, aktív szenen keresztül végezze a szűrést. Amennyiben a tünetek nem tünnek el, a kezelést ismételjék meg. A kezelés elpusztítja a hasznos baktériumokat, ezért sera nitrivec-kel elő kell készíteni.

Amennyiben a betegség már nagyon előrehaladott ajánljuk a beteg halakat egy tartályba tenni 30 percre, amelybe 2 l akváriumi vizet tegyenek 1 tabletta sera baktopur-ral. A használt vizet öntsék a lefolyóba. A halakat tegyék vissza az akváriumba, ahol normál gyógyszer koncentráció van. A kezelés után meggyorsítják a lábadozást a sera fistamin segítségével. Az alacsonyabb rendű élőlényeket a tengeri akváriumokban a gyógyszer elpusztítja, ezért a halakat egy elkülönített tartályba kezeljék.

Összetétel: Nifurpirinol 27,6 mg, semleges kötőanyag 1,0 g-ig.

Kiszerelés: 8 tabletta