sera Baktopur Direct 2000 tabletta

ingyenes házhozszállítás
sera Baktopur Direct 2000 tabletta
chevron_left
chevron_right

sera Baktopur Direct 2000 tabletta

Gyógyszer bakteriális megbetegedések ellen akváriumi halaknak.

Bővebb leírás
A termék csak megrendelésre kapható
211 138 Ft áfával
- +
A termék megvásárlásával 555 hűségpontot szerezhet, mely értéke 4 218 Ft. Loyalty program Az Ön hűségpontjai.

Bakteriális megbetegedések kezelésére ajánlott gyógyszer amely felfúvódott hassal, pikkelybántalmak, sötét elszíneződések, kidülledt szemek és végső szakaszban teljes apátiában nyilvánulnak meg. A Sera baktopur direct előrehaladott állapotban is segítséget nyújt.

 

 

Használati utasítás: 1 tablettát 50 liter vízhez. A kezelés alatt jól levegőztesse az akváriumot, kapcsolja ki a CO2 adagolást, ne alkalmazza az aktív szén szűrést. 3 nap múlva végezzen 50 %-os vízcserét. A vizet a sera aqutan-nal kezelje, aktív szenen keresztül végezze a szűrést. Amennyiben a tünetek nem tünnek el, a kezelést ismételjék meg. A kezelés elpusztítja a hasznos baktériumokat, ezért sera nitrivec-kel elő kell készíteni.

Amennyiben a betegség már nagyon előrehaladott ajánljuk a beteg halakat egy tartályba tenni 30 percre, amelybe 2 l akváriumi vizet tegyenek 1 tabletta sera baktopur-ral. A használt vizet öntsék a lefolyóba. A halakat tegyék vissza az akváriumba, ahol normál gyógyszer koncentráció van. A kezelés után meggyorsítják a lábadozást a sera fistamin segítségével. Az alsórendű élőlényeket a tengeri akváriumokban a gyógyszer elpusztítja, ezért a halakat egy elkülönített tartályban kezeljék.

Összetétel: Nifurpirinol 27,6 mg, semleges kötőanyag 1,0 g-ig.

Kiszerelés: 2000 tabletta