Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

sera KOI Bakto Tabs 1350 tabletta

Tavi halaknak eleség gyógyszerrel.

Bővebb leírás

11 394 Ft áfával

Loyalty program A termék megvásárlásával 31 hűségpontot szerezhet, mely értéke 223 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Táptabletta a tavi halak egészségéért - sera KOI Bakto Tabs 1350 tabletta.

Felpuffadt has, elálló pikkelyek, kiálló szemek, hintázó úszómozgás sötét színek és étvágytalanság ezek a tünetei a bakteriális megbetegedéseknek. Ebben az esetben ajánljuk a sera KOI BAKTO Tabs segítségével kezelni. De ne használják a tengeri akváriumokban gerinctelenekkel.

A sera KOI Bakto Tabs használati utasítása:

A kezelés alatt kizárólag a sera KOI BAKTO Tabs-val etesse, ne használjon egyéb eleséget! Jól szellőztesse át a tavat, a vizet szűrje át, de ne az aktív szénen keresztül! Ha van telepítve CO2 adagolójúk vagy UV lámpájuk, akkor kapcsolják ki. Naponta hajtson végre vízcserét az akváriumokban és kétnaponta a tavakban. Mindaddig a halakat csak KOI BAKTO Tabs-val kellene folyamatosan táplálni, ameddig meg nem gyógyulnak. Az aktív anyag közvetlenül a fertőzött szervezetre hat. További megbetegedés esetén adhatnak sera baktopur direct-et utasítás szerint.
A kezelés végeztével a víz egy részét cseréljék ki és ismét sera pond bio nitrivec-vel kezeljék, és néhány napig aktív szenen szűrjék (sera super carbon). A sikeres gyors felépüléshez adjanak sera Fistamin-t. Ne adagoljanak közvetlenül sera Fistamin-t a sera KOI BAKTO Tabs tablettára.
X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ