Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

SERA Phyto med Protazid 100 ml

Növényi alapú készítmény az Ichtyophthirius multifiliis és más egysejtű paraziták ellen halak számára.

Bővebb leírás

8 305 Ft áfával

(83 052 Ft / l)

Loyalty program A termék megvásárlásával 23 hűségpontot szerezhet, mely értéke 166 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Növényi alapú készítmény halak számára mely kinint tartalmaz az Ichthyophthirius multifiliis (fehér folt betegség) és más egysejtű paraziták ellen.

 

A termék hatóanyaga a kinin (hidrokloridként), melyet a kínafa kérgéből nyernek.  Segít a fehér foltok kezelésében, melyet fehér folt betegségnek is neveznek  (Ichthyophthirius multifiliis) és hatásos más egysejtű paraziták ellen is, mint például az  Ichthyobodo sp., Chilodonella sp. vagy a  Piscinoodinium pillulare -  édesvízi akváriumban élő halak számára ajánlott készítmény.

A készítmény megfelelő a tengeri díszhalak oodinium (bársonybetegség) elleni kezeléséhez is.

 

A készítményt jól tolerálják a díszhalak mind az édesvizi mind a tengeri akváriumban, az algák és gerinctelenek számára viszont káros. Ha utóbbiakkal együtt neveli halait, akkor a fertőzött egyedeket helyezze el egy elkülönített tartályban.

 

 

 

Adagolás: az első napon adjon 1 ml Protezidut a vízhez 15 literenként a mellékelt fecskendő segítségével. Oszlassa el a terméket egyenletesen a víz felszínén, majd keverje össze a vízzel. A harmadik napon adjon újabb 1 ml szert a vízhez 45 literenként. Súlyos fertőzés esetén az első napon adjon 2 ml-t a vízhez 15 literenként és a harmadik napon 1 ml-t 45 literenként. A kezelés alatt az UV lámpákat ki kell kapcsolni (ha vannak) és biztosítani kell az akvárium megfelelő szellőzését. A biológiai szűrők működhetnek. A kezelés után ajánlott a vizet néhány alkalommal átszűrni a Sera Super Carbonon keresztül.

 

Kiszerelés: 100 ml (650 - 1100 L vízhez)

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ