Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

SERA Phyto med Tremazid 100 ml

Növényi alapú készítmény a bőr-és kopoltyúférgek ellen halak számára.

Bővebb leírás

12 319 Ft áfával

(123 192 Ft / l)

Loyalty program A termék megvásárlásával 34 hűségpontot szerezhet, mely értéke 245 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Növényi alapú készítmény halak számára, mely borsmentaolajat tartalmaz a bőr-és kopoltyúférgek ellen.

A termék hatóanyaga a borsmentaolaj, mely segít felvenni a küzdelmet a bőr-és kopoltyúférgek ellen az édesvízi vagy tengeri akváriumban élő vagy tavi halak esetében.

A termék nem tartalmaz szintetikus összetevőket, mint például klór. Nincs hatással a biológiai szűrésre, a halak kedvezően fogadják, nem okoz bakteriális homályosságot az akvárium vizében - a kezelést követően nem szükséges kicserélni a vizet, sem az értékeket átállítani.

 

Adagolás: adjon 1 ml Tremazidut a vízhez 20 literenként a mellékelt fecskendő segítségével. Oszlassa el a terméket egyenletesen a víz felszínén, majd keverje össze a vízzel. Kopoltyúféreg fertőzés esetén a kezelést 7 nap után meg kell ismételni! A kezelés alatt az UV lámpákat kapcsolja ki (ha vannak) és biztosítsa az akvárium megfelelő szellőzését. A biológiai szűrők működhetnek. A kezelést követően javasolt a vizet néhány alkalommal átszűrni a Sera Super Carbonon keresztül.

Kiszerelés: 100 ml (1000-2000 L vízhez)

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ