Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

DENNERLE BlueLagoon UV-Block 500 ml

A készítmény védi a kerti tavat az algásodással szemben a vízbe jutó fénysugarak csökkentése révén.

Bővebb leírás

6 095 Ft áfával


Értesítést kérek, ha kapható

Loyalty program A termék megvásárlásával 16 hűségpontot szerezhet, mely értéke 115 Ft. Az Ön hűségpontjai.


A Dennerle BlueLagoon UV-Block készítmény megelőző hatással bír az algaképződéssel szemben a vízbe jutó fénysugarak csökkentése révén.

 

A zöld- és fonálalgákkal szemben. A speciális kék színezék csökkenti a vízbe jutó fény mennyiségét, valamint lagúnakék színt ad a víznek. A lagúnakék kerti tó intenzívebb színt ad a halainak is. Ideális a kerti tavakba, beleértve a Koi pontyos tavakat és a fürdésre használt tavakat is.

Adagolás: 25 ml készítmény 1000 l vízhez

A kupak űrtartalma 30 ml / 500 ml, 40 ml / 1000 ml

Használat: Mérje le a készítmény szükséges mennyiségét, ezt keverje el 5-10 liter vízben, majd egyenletesen öntse bele a kerti tó vizébe. Amint a tó vizének színe mérséklődni kezd (kb. 6 hetente), adagolja fele ennyi mértékben. Az optimális hatás érdekében kezdje meg a készítmény adagolását rögtön tavasz elején. Ezzel a készítménnyel kezelt víz ártalmatlan minden háziállatra nézve.

Figyelmeztetés: A készítmény színezi a bőrt, ruhát és az anyagot. Használata során viseljen védőkesztyűt. Gyermektől, napfénytől, magas hőmérséklettől és fagytól védve tárolandó.

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ