Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

Faunamor 20ml

A Faunamor a darakór és egyéb, akváriumi halak külső élősködői által okozott halbetegségek kezelésére alkalmas gyógyszer.

Bővebb leírás

2 743 Ft áfával


Értesítést kérek, ha kapható

Loyalty program A termék megvásárlásával 7 hűségpontot szerezhet, mely értéke 50 Ft. Az Ön hűségpontjai.


A Faunamor akváriumi halak kezelésére alkalmas gyógyszer, kórokozók által kiváltott, a hal uszonyain és testén apró fehér pontok formájában megjelenő (Ichthyophthirius) betegségek esetén.

 

Aqua Münster Faunamor hatóanyagai:

1ml  oldat tartalmaz: 2,5 mg metiltitionium-kloridot, 1,0 mg malachitzöldel, 0,5 mg metilrozalinin-klorid, 0,3 mg akriflavin-klorid

 

Aqua Münster Faunamor adagolás:

1. nap: 20 csepp (1ml)/100 liter vízbe. Súlyosabb esetekben ez az adag megkétszerezhető, amennyiben az akváriumban nincsenek érzékeny díszhalak (pl. harcsa). A halakat ne etesse, a szűrőt pedig vegye ki az akváriumból és helyezze egy másik edénybe. Adagoljon oxigént az akváriumvízbe. Abban az esetben, ha a víz oxigénellátása nem megoldható szűrő nélkül, kapcsolja be a szűrőt szűrőtöltetek nélkül, így biztosítva a víz megfelelő cirkulációját.

2. nap: 20 csepp (1ml)/100 liter vízbe. Ne etesse a halakat.

3. nap: Ne adagoljon gyógyszert a vízbe, etesse meg a halakat hagyományos módon. Helyezze vissza a szűrőt az akváriumba.

4. - 6. nap: Ne adagoljon gyógyszert a vízbe, etesse meg a halakat hagyományos módon.

7. nap: Az első napnak megfelelő adagolást kövesse.

8. nap: Ne adagoljon gyógyszert a vízbe, etesse meg a halakat hagyományos módon. Cserélje le az akváriumban lévő víz 30%-át. Indítsa újra a szűrőt.

Csomagolás: 20ml oldat 600 liter vízhez

 

 

 

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ